Izbrisao sam 3-D efekte iz mog oblika ali se oni ponovo pojavljuju

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Simptomi

Kada dodate trodimenzionalnih (3-D) efekata čuvaru mesta master slajda , a zatim izbrišite sve 3-D efekte iz čuvara mesta u normalnom prikazu, 3-D efekte vratite u čuvar mesta.

Napomena : U uobičajene čuvare mesta se ubrajaju i čuvari mesta za naslov ili oblike.

Rešenje

Izaberite jednu od sledećih opcija:

  • Izbrišite samo neke 3-D efekte iz čuvara mesta ili uklonite sve 3-D efekte iz njega u prikazu master slajda da bi čuvar mesta postao dvodimenzionalan (2-D).

  • U dijalogu Oblikovanje oblika izaberite stavku 3-D rotacija, a zatim u odeljku Tekst potvrdite izbor Zadrži tekst ravnim.

    Za prikazivanje dijaloga Oblikovanje oblika kliknite desnim tasterom miša na oblik ili objekat, a zatim u priručni meni izaberite stavku Oblikovanje oblika.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×