Izbor skupa brzog izbora stilova za dokument

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programu Word, možete da odaberete skup stilova koji su dizajnirani da zajedno funkcionišu. Skupovi brzog izbora stilova može da sadrži stilove za nekoliko nivoa naslova, telo teksta, citati i naslovi koji su dizajnirani da zajedno funkcionišu u jednom dokumentu.

Primenjivanje ili menjanje skupa brzog izbora stilova

  • Na kartici " Dizajn ", kliknite na strelicu još Strelica „Još dole“ u donjem desnom uglu grupe Oblikovanje dokumenta , a zatim odaberite stil kao što je Basic ili opuљtenosti.

    Na kartici Početak , opcije u grupi Stilovi se menjaju u skladu brzi izbor stilova skup koji ste kliknuli. Zatim možete da koristite sve stilove u galeriji da biste napravili dokumenta.

  1. Na kartici Početak , u grupi Stilovi izaberite stavku Promeni stilove, a zatim postavite pokazivač na Skup stilova.

  2. Kliknite na dugme skupa brzog izbora stilova, kao što su moderni.

    Galerije brzi stilovi promene koje odražavaju brzi izbor stilova podesite koje ste kliknuli. Zatim možete da koristite sve stilove u galeriji da biste napravili dokumenta.

  3. [Opcionalni] Ako želite da sačuvate brzog izbora stilova kao podrazumevanu vrednost za sve prazne dokumente, na kartici Početak , u grupi Stilovi izaberite stavku Promeni stilove, a zatim izaberite stavku Postavi kao podrazumevano.

Napomene: 

  • Možete da vidite kako skupa brzog izbora stilova će izgledati u dokumentu tako što ćete postaviti pokazivač brzog izbora stilova postavlja bez kliknuti na nju. Kada izaberete stavku skupa brzog izbora stilova, ona se primenjuje na dokument.

  • Skupa brzog izbora stilova odražava stilove koji su primenjeni u dokumentu. Na primer, ako svih naslova u dokumentu imaju stilove naslova 2 primenjena, skupa brzog izbora stilova će primena stila naslova 2. Skupa brzog izbora stilova ne reši oblikovanja grešaka.

Takođe pogledajte

Prilagođavanje stilova u programu Word

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×