Izbor rukopisa i mastila pomoću alatke „Laso”

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada beleške pišete rukom ili ih crtate, OneNote obično dobro proceni koji potezi mastilom pripadaju istoj grupi i svrstava ih u isti izbor. U nekim slučajevima, ova „najbolja procena” vam se neće dopasti i tada pomoću alatke „Laso” možete jednostavno kreirati prilagođeni izbor.

  1. Pređite na stranicu koja sadrži više poteza mastilom.

  2. Izaberite stavke Crtanje > Izbor lasom.

    Izbor više poteza mastilom pomoću alatke „Izbor lasom“.

  3. Kliknite van poteza mastilom koje želite da izaberete, a zatim prevlačenjem napravite krug samo oko poteza koje želite da uvrstite u izbor. Na primer, možete izabrati samo jednu reč napisanu rukom ili jedan znak u redu teksta napisanog rukom.

Kad izaberete poteze mastilom, na izbor možete primeniti oblikovanje, odnosno možete ga iseći ili kopirati, a zatim nalepiti na drugu lokaciju. Ako u izboru ima reči, OneNote ih može konvertovati u kucani tekst.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×