Izbor pojedinaÄŤnih komponenti slajda koje su naslagane

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada objekata na slajdu su naslagani iznad druge, to može biti teško da biste izabrali pojedinačne objekte. Na primer, možda ćete želeti da biste izabrali jedan objekat da biste primenili prilagođeni efekat, ali to je zatrpane u okviru druge stavke. Koristite okno zadatka selekcija i vidljivost da biste izabrali taj objekat.

  1. Da biste otvorili okno Izbor i vidljivost, na kartici Početak, u grupi Uređivanje kliknite na dugme Izaberi, a zatim izaberite stavku Okno za izbor.

  2. U oknu za Izbor i vidljivost u okviru oblika na ovaj slajd, kliknite na dugme komponentu koju želite.

    Izbor naslagane komponente
    U ovom primeru, možemo možete lako da izaberete na 4 ovalnog oblika iz okna zadatka selekcija i vidljivost za razliku od na slajdu ovalnog 4 je zatrpane u okviru Ned trougao i konektor oblike.

    Nakon što ste izabrali objekat, možete da primenite PowerPoint komande i funkcije na taj objekat kao i obično.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×