Izbor opsega ćelija

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Često ćete birati opseg ćelija u radnom listu za zadatke kao što su kopiranje, isecanje ili štampanje podataka u određenim ćelijama. U programu Excel Online opseg možete da izaberete na nekoliko načina. Kad birate mali opseg koji se sastoji od samo nekoliko ćelija, kliknite na prvu ćeliju i prevucite do poslednje ćelije koju želite da uključite u opseg.

Da biste izabrali veći opseg, lakše je kliknuti na prvu ćeliju i držati pritisnut taster Shift dok klikćete na poslednju ćeliju opsega. Možete pomerati sadržaj da biste prikazali poslednju ćeliju.

Da biste izabrali celu kolonu ili ceo red, kliknite na zaglavlje kolone ili reda.

zaglavlja kolona i redova u radnom listu

Kad radite sa velikim radnim listom, možete razmotriti korišćenje tasterskih prečica za izbor ćelija.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×