Izbor OneDrive fascikli koje će se sinhronizovati sa računarom

Izbor OneDrive fascikli koje će se sinhronizovati sa računarom

Ako ne želite da sinhronizujete sve fascikle u usluzi OneDrive na računaru, možete da navedete koje fascikle želite da sinhronizujete.

Napomena : Možete da odaberete koje se fascikle sinhronizuju samo ako koristite novi OneDrive klijent za sinhronizaciju. Niste sigurni koji klijent za sinhronizaciju koristite?

 1. Otvorite dijalog Sinhronizujte OneDrive datoteke sa ovim računarom pomoću jednog od sledećih metoda:

  • U istraživaču datoteka kliknite desnim tasterom miša na OneDrive ili OneDrive for Business i izaberite stavku Odaberite OneDrive fascikle za sinhronizovanje.

   Snimak ekrana menija koji se otvara klikom na desni taster miša u istraživaču datoteka sa izabranom stavkom „Odaberite OneDrive fascikle za sinhronizovanje“.

   ILI

  • Kliknite desnim tasterom miša na belu ikonu „OneDrive – Lično“ ili plavu ikonu „OneDrive – <vaša organizacija>“ na sistemskoj traci poslova na traci zadataka, izaberite stavku Postavke, izaberite karticu Nalog i izaberite stavku Odaberite fascikle.

   Snimak ekrana koji prikazuje meni koji se otvara klikom na desni taster miša za OneDrive, sa izabranom stavkom „Postavke“.

   Napomena : Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone Dugme „Prikaži skrivene ikone“. pored sistemske trake poslova da biste videli ikonu OneDrive.

 2. U dijalogu Sinhronizujte OneDrive datoteke sa ovim računarom, opozovite izbor svih fascikli koje ne želite da sinhronizujete sa računarom i kliknite na dugme U redu.

  Snimak ekrana koji prikazuje dijalog „Sinhronizovanje OneDrive datoteka sa ovim računarom“.

  Napomene : 

  • Ako opozovete izbor fascikle koju sinhronizujete sa računarom, ona se uklanja sa računara. Fascikla i njen sadržaj i dalje su dostupni van mreže.

  • Postavke sinhronizovanja koje odaberete jedinstvene su za svaki računar, osim ako sinhronizujete sve svugde. Isto tako, ako birate fascikle na dva računara i napravite novu fasciklu na računaru A koju želite da sinhronizujete sa računarom B, morate da odete na računar B i tamo izaberite novu fasciklu.

Takođe pogledajte

Podešavanje računara tako da sinhronizuje OneDrive for Business datoteke u usluzi Office 365

Rešavanje problema sa uslugom OneDrive

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×