Istovremeno zvono na dodatnom broju

Napomena : Funkcije prosleđivanja poziva u okviru opcije Enterprise Voice (Glasovna komunikacija u preduzeću) zahtevaju da mogućnosti opcije Enterprise budu omogućene u vašoj organizaciji. Za više informacija o tome, pogledajte Pregled prosleđivanja poziva i govorne pošte.

Opcija Istovremeno zvono na dodatnom broju omogućava da navedete drugi broja telefona koji će zvoniti u isto vreme kad i vaš podrazumevani telefon. Na primer, ako ste na putu ili jedan deo radnog dana provodite van kancelarije, možete da postavite opciju Istovremeno zvono na dodatnom broju da bi poziv bio upućen na vaš mobilni telefon. Takođe, ako niste prijavljeni na svom računaru, možete postaviti opciju Istovremeno zvono na dodatnom broju da upućuje pozive na vaš mobilni telefon, kako biste bili sigurni da nećete propuštati pozive. Pored toga što možete postaviti opciju Istovremeno zvono na dodatnom broju tako da poziva vaše brojeve, možete je i postaviti tako da poziva brojeve drugih osoba.

Kada postavite opciju Istovremeno zvono na dodatnom broju, na dodatnom broju će se uključiti zvono samo ako ne prihvatite dolazni poziv na svom podrazumevanom uređaju, bilo da se radi o USB telefonu ili o slušalicama. Kada je uključena opcija Istovremeno zvono na dodatnom broju, obaveštenja o pozivu će se pojavljivati na ekranu vašeg računara kada primate dolazni poziv.

Istovremeno zvono na dodatnom broju

  • U prozoru programa Office Communicator, kliknite na dugme Preusmeri poziv na, postavite pokazivač na opciju Istovremeno zvono na dodatnom broju, a zatim uradite sledeće:

    • Izaberite postojeći broj. Brojevi koji su vam na raspolaganju su zasnovani na informacijama određenim u okviru dijaloga Postavke prosleđivanja poziva ili u okviru dijaloga Opcije telefona.Opcije postavki telefona

    • Kliknite na stavku Novi broj, unesite broj u okvir Broj telefona i zatim kliknite na dugme U redu. Svaki novi broj koji unesete će zameniti postojeći broj u meniju Istovremeno zvono na dodatnom broju. Za informacije o obliku brojeva ili o međunarodnim brojevima, pogledajte odeljak Kakvi brojevi telefona su važeći za pozivanje kontakata? u okviru najčešćih pitanja.

Važno : Poziv može da se uputi samo na jedan dodatni broj. Takođe, opcija Zvono na dodatnom broju se međusobno isključuje sa opcijom Prosledi na. Ako podesite „Postavke prosleđivanja poziva“ na opciju Zvono na dodatnom broju, sve prethodno navedene postavke opcije Prosledi na neće se primenjivati.

Vrh stranice

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×