Isprobajte ili kupite PSTN konferenciju

Ponekad će osobe u vašoj organizaciji morati da koriste telefon da bi se pridružile sastanku. Skype za posao za ovakve situacije postoji funkcija uključivanja u konferenciju biranjem! Osobe mogu da se uključe u Skype za posao sastanke pomoću telefona umesto korišćenjem aplikacije Skype za posao na mobilnom uređaju ili računaru.

Morate samo da podesite uključivanje u konferenciju biranjem (koje se naziva i PSTN konferencija) osobama koje planiraju da zakazuju ili vode sastanke. Učesnicima sastanka koji se uključuju biranjem nije potrebno dodeljivati bilo kakve licence niti vršiti druga podešavanja.

1. korak: Kupovina i dodela licenci za PSTN konferenciju

Morate biti Office 365 globalni administrator da biste izvršili ovaj korak.

  1. Saznajte da li je uključivanje u konferenciju biranjem, ili PSTN konferencija, dostupno u vašoj zemlji. Pogledajte ovaj spisak zemalja.

  2. Nabavite licence za PSTN konferenciju. Ako želite da:

  3. Dodelite licence za Office 365 ili Skype za posao koje ste kupili osobama u vašoj organizaciji koje će zakazivati ili voditi sastanke.

  4. Ako ste kupili licence za programski dodatak za uključivanje u konferencije biranjem broja i licence za naplatu PSTN potrošnje, dodelite i njih. Za uputstva pogledajte članak Dodeljivanje licenci za Skype za posao.

2. korak: Postavite dobavljača uključivanja u konferenciju biranjem osobama koje vode ili zakazuju sastanke

Kada dodelite licencu za PSTN konferenciju osobama koje u vašoj organizaciji vode ili zakazuju sastanke, oni će biti spremni za rad! (Ne morate da postavite dobavljača uključivanja u konferenciju putem biranja za njih.) Ali ako imate korisnike koji su koristili nezavisnog dobavljača audio konferencije (ACP), moraćete da promenite dobavljača uključivanja u konferenciju putem biranja tako da to bude Microsoft.

Korak 3: Drugi zadaci administratora

Sledeći koraci su opcionalni, ali mnogi administratori vole da ih urade:

  1. Prilagodite svoje pozivnice za sastanke. Brojevi za uključivanje biranjem, podešeni za korisnika, biće automatski dodati na pozivnice za sastanke koje se šalju učesnicima. Osim toga, možete da dodate i sopstvene veze za pomoć i pravna pitanja, tekstualnu poruku i malu grafiku kompanije.

  2. Izaberite drugi podrazumevani broj telefona za svakog korisnika. To je broj telefona koji će se prikazati na sastanku koji zakazuje korisnik.

  3. Podesite jezike automatskog telefonskog sistema koje automatski telefonski sistem uključivanja u konferenciju biranjem koristi da pozdravi pozivaoce kada pozovu broj telefona za uključivanje u konferenciju biranjem. Ovaj korak se može izvršiti samo ako koriste Microsoft kao dobavljača uključivanja biranjem.

  4. Podesite dužinu PIN koda za sastanke u koje se uključuje biranjem.

Napomena : Ova funkcija još nije dostupna korisnicima koji koriste Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini. Saznajte više u članku Saznajte više o sistemu Office 365 kojim upravlja 21Vianet.

Takođe pogledajte

Skype za posao Online – podešavanje

Brojevi telefona za uključivanje u konferenciju biranjem

Podešavanje opcija za sastanke na mreži i konferencijske pozive

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×