Isključivanje obaveštenja e-pošte u programu OneNote

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 


Da biste pomogli da komunicirate sve dodavanja i promene koje osobe u deljene beležnice, OneNote može automatski šalji šaljete e-poštu obaveštenja o nedavne beležnice aktivnosti. Ako vam ova obaveštenja korisne, ne morate da uradite ništa. Međutim, ako ne želite da ih primate, možete lako da isključite ovu funkciju tako što ćete pratiti dolenavedene korake.

Uradite sledeće:

 1. Otvorite bilo koju OneNote obaveštenja e-pošte koji ste ranije primili, a zatim kliknite na vezu Ažuriranje postavki obaveštenja na dnu poruke. (U starijim poruke, ovu vezu može se pojavljuju kao Otkaži pretplatu.)

  Napomena: Ako već ste izbrisali prethodne poruke obaveštenja koja sadrži ovu vezu, posetite https://www.onenote.com/sharenotificationsettings u željenoj Veb pregledača.


  U uzorku OneNote obaveštenja e-poruci


 2. Prijavite se pomoću istog Microsoft Account (Hotmail, Live, Outlook.com) koje koristite sa programom OneNote.

 3. Na ekranu Postavke obaveštenja , uradite nešto od sledećeg:

  • U okviru Odaberi Beležnica, opozovite izbor u polju sve deljene beležnice za koju želite da zaustavite obaveštenja. Samo ćete primiti buduće e-pošte obaveštenja o deljene beležnice čije poljima za potvrdu ostati izabrani.

  • U odeljku Ažuriranje postavki obaveštenja, potvrdite izbor u polju Otkaži pretplatu na obaveštenja e-pošte za sve beležnice ako više ne želite da primate obaveštenja e-pošte o bilo kom deljene beležnice.

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste potvrdili promene koje ste napravili u željenih opcija za obaveštenja.


Ako imate povratne informacije o ovoj funkcija ili ideja za bolje, ne podelite misli sa nama na OneNote UserVoice lokaciji gde članovi timu proizvoda OneNote nadgledanje sve povratne informacije i predlozi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×