Isključite iskačuće obaveštenje „nadogradi na Office 2016“ ili „nabavite novi Office“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako i dalje koristite Office 2013 sa pretplatom na Office 365, na kraju ćete primiti obaveštenja da biste izvršili nadogradnju na Office 2016. Ako ne želite da imaju odbacili obaveštenje svaki put kada pokrenete Office 2013 aplikaciji, pratite sledeće korake da biste trajno onemogućili ovo obaveštenje.

Snimak ekrana obaveštenja o nadogradnji na Office 2016

Pokrenite brzu popravku da biste onemogućili odziv za nadogradnju „Preuzmite novi Office“

Sledeći koraci neće isključite obaveštenja koja vam da ažurirate Office sa najnovijim bezbednosnim funkcijama i ispravki za proizvod. Veoma je važno da primenite tipovi ispravki za Office.

  1. Uverite se da imate najnovije Office ispravke tako što ćete pratiti korake iz odeljka „Preuzimanje ispravki za Office 2013“ u članku Instaliranje Office ispravki.

  2. Preuzmite ovu jednostavnu ispravku da bi vam postavila ključ registratora. Postavljanjem ovog ključa registratora onemogućiće se odziv za nadogradnju „Nabavite novi Office“.

Da li ste Office 365 administrator?

Ako ste Office 365 za preduzeća administratora i želite da saznate kako da biste sprečili koji se automatski ažurira da bi Office 2016Office 365 ProPlus 2013, pogledajte članak Kako da ostane na pokrenute Office 365 ProPlus 2013?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×