Isključite iskačuće obaveštenje „nadogradi na Office 2016“ ili „nabavite novi Office“

Ako još uvek koristite Office 2013 uz pretplatu na Office 365, na kraju možete dobiti obaveštenja da nadogradite na Office 2016. Ako ne želite da odbacujete obaveštenja svaki put kada pokrenete Office 2013 aplikaciju, pratite dolenavedene korake da biste trajno onemogućili ovo obaveštenje.

Snimak ekrana obaveštenja o nadogradnji na Office 2016

Pokrenite brzu popravku da biste onemogućili odziv za nadogradnju „Preuzmite novi Office“

Sledeći koraci ne isključuju obaveštenja koja vam govore da ažurirate Office najnovijim bezbednosnim funkcijama i ispravkama proizvoda. Veoma je važno da primenite taj tip ispravki na Office.

  1. Uverite se da imate najnovije Office ispravke tako što ćete pratiti korake iz odeljka „Preuzimanje ispravki za Office 2013“ u članku Instaliranje Office ispravki.

  2. Preuzmite ovu jednostavnu ispravku da bi vam postavila ključ registratora. Postavljanjem ovog ključa registratora onemogućiće se odziv za nadogradnju „Nabavite novi Office“.

Da li ste Office 365 administrator?

Ako ste administrator usluge Office 365 za preduzeća i želite da saznate kako da sprečite automatsko ažuriranje usluge Office 365 ProPlus 2013 na Office 2016, pročitajte članak Kako da nastavim da koristim Office 365 ProPlus 2013?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×