Interaktivno: referentni vodič za komande od programa Outlook 2003 do programa Outlook 2007

Primer referentnog vodiča za komande Prilikom prvog korišćenja programa Outlook 2007 za kreiranje nove poruke (ili otvaranje poruke koju primite), videćete traku – deo korisničkog interfejsa Microsoft Office Fluent. Traka predstavlja pravougaonu oblast na vrhu interfejsa koja sadrži kartice.

Pitate se gde se u programu Outlook 2007 nalaze vaše omiljene komande iz programa Outlook 2003? Ili možda samo želite da istražite novi obogaćeni dizajn uz malu pomoć?

Na pravom ste mestu. Razvili smo vizuelni, interaktivni referentni vodič koji će vam pomoći da brzo saznate gde se šta nalazi.

Kada kliknete na vezu navedenu ispod, pokrenuće se interaktivni vodič. U vodiču postavite pokazivač miša na meni ili dugme programa Outlook 2003 da biste saznali gde se nalazi u programu Outlook 2007. Da biste videli animaciju lokacije na kojoj je smeštena komanda ili dugme u programu Outlook 2007, kliknite na komandu ili dugme.

Pokreni vodič Dugme „Pokreni vodič“

Napomene

Želimo da nam saopštite svoje mišljenje

Kada završite sa istraživanjem interaktivnog referentnog vodiča za novi interfejs programa Outlook 2007, vratite se i saopštite nam svoje mišljenje. Kliknite na neko od dugmadi ispod u okviru „Da li su vam ove informacije koristile?“ i pošaljite nam svoje mišljenje.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×