Interaktivno: referentni vodič za komande od programa Excel 2003 do programa Excel 2007

Primer referentnog vodiča za komande Pitate se gde se vaše omiljene Excel 2003 komande nalaze u novom interfejsu programa Excel 2007? Možda samo želite da istražite bogat, novi dizajn uz malu pomoć?

Nalazite se na pravom mestu. Razvili smo vizuelni interaktivni referentni vodič koji će vam pomoći da brzo saznate gde se stvari nalaze.

Kada kliknete na vezu ispod, pokrenuće se interaktivni vodič. U referentnom vodiču postavite pokazivač miša na meni ili dugme programa Excel 2003 da biste saznali njihovu novu lokaciju u programu Excel 2007. Da biste videli animaciju lokacije komande ili dugmeta u programu Excel 2007, samo kliknite na njih.

Dugme „Pokreni vodič“

Napomene

Želimo da nam saopštite svoje mišljenje

Kada završite sa istraživanjem interaktivnog referentnog vodiča za novi interfejs programa Excel 2007, vratite se i recite nam šta mislite o njemu. Kliknite na jedno od dugmadi ispod pitanja „Da li su ove informacije bile korisne?“ i saopštite nam svoje mišljenje.

Da li su vam ove informacije koristile?

Kako da je poboljšamo?

Kako da je poboljšamo?

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!