Integracija može da se klikne InfoPath obrazaca sa sistemom SharePoint 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

30/8/2012 7:16 AM

Sean Wallbridge i Dћerode Fergusona od itgroove (www.itgroove.net)

Napomena : Ovaj članak je deo kolekcije objavljenih poruka sa četiri godine prvi tačku blog za krajnje korisnike SharePoint.

Ova objava treba da pomogne SharePoint informacije radnici olakšati poslovnih procesa pomoću SharePoint i InfoPath kreativni i vizuelno način.

Kao primer, recimo da ste u pokrenuta zauzeto medicinska ORDINACIJA i je vreme da primenite efikasnijem sistemu. Možete odlučiti da biste instalirali terminalu Dodirni ekran, omogućavajući pacijenata da unesete sopstvene informacije direktno u sistemu prijema. Odlučite da SharePoint integrisana InfoPath obrasca je rešenje treba. Hajde rasporedite naše zahteve, na sledeći način:

Nismo mora prilagođava:

 • 60 pacijente h

 • Svaki pacijent morate dobiti za dijagnostiku

 • Pacijenata upotpuniće sa povrede u nekom od sledećih oblasti: mozak, ramena, sanduk, laktove, podlakticama, ruke/ruke, beli, noge, kolena i noge/stopa

Naš tim:

 • 10 lekara (1 svakom za 10 oblasti naveden iznad)

 • Svaki specijalista doktora možete uspešno dijagnostikovanje tipične pacijenta koji pati u njihove oblasti stručnosti u 10 minuta

 • U određenim okolnostima svaki lekar potrebno 20 minuta da biste uspešno dijagnostikovanje pacijenta

Zastareli metod sa ljudski prijemu kojim pomoću jednostavne redosleda pacijenata - dodeljeni prvo, prvo služe za šta god doktora je dostupan u vreme. Ako pošaljemo pacijentom odgovarajuća specijalista, na 6 pacijenata po oblast na svakih sat vremena, 10 minuta po sa specijalizovane lekara, mi smo 100% efikasan. Ali u nekim slučajevima, kada pacijent priča na stranom jeziku, na primer, ne znate kako se zove deo povreрene tela i treba vam vodič na klasifikaciju gde je njihove boljku. U stari sistem, dok se zvalo njegovo ime i imaju u kancelariji kod doktora, smo mogu samo da je ispravan specijalista. Uvođenje oznake i može da se klikne InfoPath obrazac koji prikazuje delove tela može pomoći da rešite problem. Počnite sa saoseжajna uvod koji se podudara sa klijenta stanju. Jasno Navedite nameru. Zatim ga rešite ili ih prikazati putanju do rešenje.

Prikazivanje dugmeta nam boljku u obrascu

Dakle, hajde da vidimo šta se dešava kada mi kliknite na dugme Prikaži nam boljku...

Kliknite na dugme boljku obrasca

Sada možete nastaviti pacijent...

Groove ga naloga medicinske centar - povređeno oblast

I konačno...

Povreрene oblasti lokacije

Kao dokumente prosleđuju, unesite su u biblioteci u sistemu SharePoint koji svakog doktora će imati pristup. Jedan prikaz po deo tela, jedan specijalista po prikazu i ako niste na listi koji možete da vidite svaku specijalista, organizovanih po vreme slanja (prvo, prvo posluži), koja prikazuje koji pacijent da biste pozvali sa čekaonici sledeći.

Imena

Opšte pogledajte kako da podesite ovo, počnite tako što ćete otvoriti InfoPath.

Za informacije o korišćenju programa InfoPath, posetite https://msdn.microsoft.com/en-us/office/aa905434.aspx

 1. Kreiranje novog „Praznih” InfoPath obrasca.

  Prazan obrazac

 2. Dizajniranje obrasca. Za to se koristi u narandžasto sivom predložak.

  Dizajn stranice

 3. Umetanje tabele, ponovo da koristi predložak. Proverite personalizacije sa senčenja, ivica, fonta kao što biste-pokušam da je zadržite prilično nesmetano i uredna (osim u moj gotov proizvod sam stavio u nešto više narandžaste i logotip). Ovde unesite oznake i kontrole.

  Medicinska obrasca

  Savet: Uverite se da ime kontrole polja ispravno – uradite tako što ćete otići na svojstva kontrole polja.

 4. Kreiranje novog prikaza, gde su nam naše može da se klikne slika. Idite na stranicu dizajn i kliknite na dugme novi prikaz i dajte mu ime.

Novi prikaz

Dodavanje prikaza

 1. U okviru kartici dizajn stranice na traci izaberite stavku Podešavanje stranice. U prozoru svojstava prikaza koji se pojavljuje, izaberite karticu "Opšte" i potvrdite izbor u polju „Korišćenje slike u pozadini”. Pronađite sliku i kliknite na dugme Otvori.

  Svojstva prikaza

  Napomena : Kada sliku iskače, podrazumevano će ne pločica i će biti položaj u gornjem levom uglu (oba su promenljivo u prikaz svojstava).

 2. Poravnavanje obrazac sa slike. Koristi se Adobe Photoshop da biste kreirali prozirnom pozadinom oko moju sliku, tako da možete da zadržite naslov na vrhu stranice. Dalje, će razdelite 2 reda (velika kolona) u tabeli u dve kolone-jedno moguće kliknuti slika, jedan za bilo šta drugo.

  Kliknite na dugme boljku

  Da biste pokrenuli promena ovo, idite na Svojstva tabele.

  Prikaz lenjira

  Poravnavanje tabele gde je potrebno (u mom slučaju, bilo na levu stranu sa leve strane).

  Dijalog "Svojstva tabele"

  Sada će delimo naše velike ćelije i smo će promeniti pozadinu pokriva ćelije u prozirnom.

  Razdeljivanje ćelija

  Razdeljivanje ćelija

  Kliknite desnim tasterom miša na novu levu kolonu, izaberite stavku ivice i senčenje, a zatim idite na karticu senčenje izaberite stavku polja „Boja” i pritisnete dugme u redu.

  Ivice i senčenje

  Sada ponovo veličinu tabele po potrebi, a imamo sto sve skupa nagore - tako:

  Kliknite na dugme boljku

 3. Vreme je da napravite naše može da se klikne dugmad. To može da se postigne na razne načine, međutim osnovni pravilo koje bi jednostavnije je slika, to će biti lakši. Relativno komplikovanu sliku kao jedan koristim (10 „dugmad” ne poravnati po horizontalno ili vertikalno) koje koristi prilično kilavo tabele. Ponovo, taj deo ne uspeva potpuno – preporučiti pomoću tabele -, ali ne nužno kao kompleksnog i moje.

 4. Koristi se sa tabelom 8 x 10

 5. Promena veličine tabele kao potrebne (koji želite da se uklopi na „može da se klikne oblast” jedno polje)

 6. Objedinjavanje kolona/redova po potrebi

 7. Dobijanje prozirne slike spremni (koristi se 50 piksela x 50 piksela prazan, prozirnom. PNG)

  8 x 10 tabele

  Promenite veličinu i objedinjavanje

  Na kartici "Početak" kliknite na dugme i izaberite kontrolu „Sliku dugmeta”.

  Kartica „Početak“

  Kliknite desnim tasterom miša na dugme Novo, idite na svojstva, izaberite prozirne slike (na kartici "Opšte") i ponovo veličine po potrebi. Kao i sve zelene boje i žuta tačke u slikom delove tela istu veličinu, odlučili da da biste prešli sa uniform veličine na svakom dugmetu. Kliknite na dugme u redu.

  Dugme svojstava slika

  Lično, najbrži način da napravite dugme mapa je da napravite jedno dugme, postavite pravilo, a zatim kopirajte i nalepite ga u svaku ćeliju da mi treba nešto. Naravno, u zavisnosti od sliku, ovo je zavisi od vas.

  Napomena : Da biste poravnali dugmad savršeno, svako dugme možda ćete morati da imate određene margine postavljena, kao što vidite iznad.

 8. Podešavanje dugme pravila. Na kartici Opšte postavke, kliknite na dugme Dodaj pravilo (dok imate dugme izabrana). Ako zaista da kopirate i nalepite dugmad, jednostavno koristite dugme pravila za upravljanje i promeniti na sledeći način. Dodavanje pravila za „Podešavanje vrednosti polja”, podesite polje koje želite da promenite (verovatno u drugi prikaz) i postavite na vrednost.

  Pravilo detalja

  Sada dodajte drugo pravilo da biste promenili prikaz nazad. Ova sredstva WHNu se klikne na ovo dugme prozirne, ga postavite vrednost izabrane i zatim promenite u podrazumevani prikaz obrasca. Dodavanje pravila za „Prebacivanje prikaza” i izaberite prikaz koji želite da vratite.

  Prebacivanje između

  Ponovite sa svim dugmadi, prilično stranicu i eto ga!

  Upravljanje pravilima

  Završili ste! Sada ga objavite u SharePoint biblioteke sa znatno poboljšanje efikasnosti u vaš ordinacija.

  srećno!

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×