Instaliranje programa OneNote na mobilnom telefonu ili uređaju

Beleške možete da hvatate na računaru i ažurirate ih na mobilnom telefonu ili nekom drugom mobilnom uređaju, ma gde se nalazili. Kada se vratite za računar, nastavite gde ste stali i ostanite sinhronizovani.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

OneNote je dostupan na sledećim uređajima. Posetite odgovarajuću veb lokaciju da biste saznali kako da instalirate OneNote i dobijete više informacija o njemu.

  • Windows Phone: OneNote Mobile je već uključen na Windows Phone uređaju. Posetite Windows Phone veb lokaciju da biste saznali kako da koristite OneNote Mobile.

  • iPhone: Idite na iTunes da biste preuzeli OneNote za iPhone.

  • iPad: Idite na iTunes da biste preuzeli OneNote za iPad.

  • Android: Instalirajte OneNote Mobile za Android na lokaciji Google Play (ranije se zvala Android Market).

  • Symbian Belle: OneNote Mobile je prethodno instaliran na nekim uređajima koji rade pod operativnim sistemom Symbian Belle.

Savet:  Kad instalirate OneNote, pogledajte pomoć u programu na telefonu ili uređaju da biste dobili više informacija o korišćenju programa OneNote.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×