Instaliranje ispravki za pomoć za Microsoft Office 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako je računar povezan sa Internetom, dok koristite programe u Microsoft Office 2007, već vidite najnovije članaka pomoći. Ako računar nije povezan sa Internetom, možete da vidite članaka pomoći koji su uključeni na Microsoft Office 2007 CD-ove. Ako ne možete povezati sa Internetom dok koristite Office program, videćete najnovije članaka pomoći tako što ćete preuzmete i instalirate ažurirane datoteke pomoći.

Ažurirane pomoći datoteke imaju novi i korigovati svih Office 2007 izdanje programa potražite u člancima. Ovi članci pomoći su napravljena i korigovati kao odgovor na povratne informacije koje smo primili od vas na lokaciji Microsoft Office Online i Microsoft Developer Network (MSDN).

Preuzimanje i Instaliranje ispravki

Postupite na neki od sledećih načina:

  • Ako koristite Microsoft Windows Vista, pokrenite Windows Update tako što ćete kliknuti na dugme " Start " meniju, izabrati stavku Svi programi, a zatim izabrati stavku Windows Update. U prozoru Windows Update, kliknite na dugme Prikaži dostupne ispravkei u okviru Office 2007, potvrdite izbor u polju za potvrdu pored svakog skup ažurirane pomoći datoteke koje želite da instalirate.

  • Kliknite na veze u odeljku „Pomoć ispravke koje program”.

Ispravke za pomoć za program

Napomena : Ako ne koristite Windows Vista i Windows Update, ne postoji opcija da biste preuzeli više ispravki u isto vreme.

Pristup

Excel

OneNote

Outlook

PowerPoint

Projekat

Publisher

SharePoint Designer

Visio

Word

Uređivač skripti

Napomena : Ova ispravka za Microsoft Office programa koji podržavaju Script Editor sadrži pomoći za Microsoft Script Editor.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×