Instaliranje ispravki za pomoć za Microsoft Office 2007

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako je računar povezan sa Internetom, dok koristite programe u Microsoft Office 2007, već vidite najnovije članaka pomoći. Ako računar nije povezan sa Internetom, možete da vidite članaka pomoći koji su uključeni na Microsoft Office 2007 CD-ove. Ako ne možete povezati sa Internetom dok koristite Office program, videćete najnovije članaka pomoći tako što ćete preuzmete i instalirate ažurirane datoteke pomoći.

Ažurirane pomoći datoteke imaju novi i korigovati svih Office 2007 izdanje programa potražite u člancima. Ovi članci pomoći su napravljena i korigovati kao odgovor na povratne informacije koje smo primili od vas na lokaciji Microsoft Office Online i Microsoft Developer Network (MSDN).

Preuzimanje i Instaliranje ispravki

Uradite sledeće:

  • Ako koristite Microsoft Windows Vista, pokrenite Windows Update tako što ćete kliknuti na dugme " Start " meniju, izabrati stavku Svi programi, a zatim izabrati stavku Windows Update. U prozoru Windows Update, kliknite na dugme Prikaži dostupne ispravkei u okviru Office 2007, potvrdite izbor u polju za potvrdu pored svakog skup ažurirane pomoći datoteke koje želite da instalirate.

  • Kliknite na veze u odeljku „Pomoć ispravke koje program”.

Ispravke za pomoć za program

Napomena: Ako ne koristite Windows Vista i Windows Update, ne postoji opcija da biste preuzeli više ispravki u isto vreme.

Pristup

Excel

OneNote

Outlook

PowerPoint

Projekat

Publisher

SharePoint Designer

Visio

Word

Uređivač skripti

Napomena: Ova ispravka za Microsoft Office programa koji podržavaju Script Editor sadrži pomoći za Microsoft Script Editor.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×