Instaliranje ispravki za Office

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Čuvanje Office ažuriran obezbeđuje da imate najnovije bezbednosne ispravke i ispravke. Ako ste u Office 365 pretplatnika, vi ćete takođe se nove i poboljšane funkcije. Informacije o sistemu Office za Mac ispravke, idite na automatski proverava Office za Mac ispravke.

Uključivanje automatskog ažuriranja ili da ručno preuzimanje ispravki na Windows Računaru, odaberite svoju verziju sistema Office ispod:

Office 2016 za home proizvodi su automatski ažurirane, ali ako želite da proverite da li imate najnovije ažuriranje, pratite korake prikazane u ovom video zapisu i u proceduru ispod njega.

Your browser does not support video. Install Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player, or Internet Explorer 9.


 1. Otvorite bilo koju Office 2016 aplikaciji, kao što je Word 2016 ili Excel 2016, i napravite novi dokument.

 2. Odaberite datoteku u gornjem levom uglu, a zatim odaberite nalog sa liste sa leve strane (ili Office nalog ako ste otvorili u programu Outlook 2016).

 3. U okviru Informacije o proizvodu, odaberite Opcije ažuriranja.

 4. Izaberite stavku Omogući ispravke ako opcija je dostupna, a zatim odaberite Opcije ažuriranja ponovo. Ako Omogućite ispravke nije dostupna, automatsko ažuriranje omogućeno i da odete na sledeći korak.

  Kliknite na dugme Omogući ispravke
 5. Odaberite stavku Ažuriraj odmah da biste ručno proverili za i Instaliranje ispravki za Office.

  Ručno traženje Office ispravki u programu Word 2016
 6. Zatvori na "ste u toku!" prozor kada Office završi sa radom traženje i Instaliranje ispravki.

Važno : Ako nedostaje Opcije za ažuriranje u okviru Informacije o proizvodu, a dugme o je jedina opcija, morate da imate na jačinu zvuka licence instalacije sistema Office 2016 ili vaše preduzeće koristi smernice grupe da biste upravljali Office ispravke. Isprobajte Microsoft Update da biste dobili najnovije ispravke za Office 2016 ili obratite se tehničkoj podršci za preduzeće.

Office 2013 za home proizvodi su automatski ažurirane, ali ako želite da proverite da li imate najnovije ažuriranje, pratite korake prikazan u ovom video zapisu i u proceduru ispod njega.

Your browser does not support video. Install Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player, or Internet Explorer 9.


 1. Otvorite bilo koju aplikaciju sistema Office 2013, kao što je Word 2013 ili Excel 2013 i kreiranje novog dokumenta.

 2. Odaberite datoteku u gornjem levom uglu, a zatim odaberite nalog sa liste sa leve strane (ili Office nalog ako ste otvorili Outlook 2013).

 3. U okviru Informacije o proizvodu, odaberite Opcije ažuriranja.

 4. Izaberite stavku Omogući ispravke ako opcija je dostupna, a zatim ponovo odaberite stavku Opcije za ažuriranje . Ako Omogućite ispravke nije dostupna, automatsko ažuriranje omogućeno i da odete na sledeći korak.

  Kliknite na dugme Omogući ispravke
 5. Odaberite stavku Ažuriraj odmah da biste ručno proveri i Instaliranje ispravki za Office.

  Ručno traženje Office ispravki u programu Word 2016
 6. Zatvori na "ste u toku!" prozor kada Office završi sa radom traženje i Instaliranje ispravki.

Važno : Ako nedostaje Opcije za ažuriranje u okviru Informacije o proizvodui na dugme o je jedina opcija, morate da imate u količinskog licenciranja instalaciju sistema Office 2013 ili vaše preduzeće koristi smernica grupe da biste upravljali Office ispravke. Isprobajte Microsoft Update da biste dobili najnovije ispravke za Office 2013 ili obratite se tehničkoj podršci za preduzeće.

Da biste dobili najnovije ispravke dostupne za Microsoft Office 2010, sledite ove korake:

 1. Otvorite bilo koju Office 2010 aplikaciji, kao što je Word 2010 ili Excel 2010 i kreiranje dokumenta.

 2. Odaberite datoteku u gornjem levom uglu, odaberite pomoć sa liste sa leve strane, a zatim odaberite da li postoje ispravke.

  Ručno traženje Office ispravki u programu Word 2010
 3. Odaberite stavku Instaliraj ispravke ili Proverite da li postoje ispravke. Ako nijedna opcija je dostupna, pratite dodatne korake navedene u iskačućem prozoru koji se pojavio nakon što odaberete da li postoje ispravke.

Napomena : Ako ovi koraci ne funkcionišu ili ako želite da omogućite automatsko ažuriranje, uključite Microsoft Update da biste instalirali Office ispravke kroz Windows.

Da biste dobili najnovije ispravke dostupne za Microsoft Office 2007, sledite ove korake:

 1. Otvorite bilo koju Office 2007 aplikaciji, kao što je Word 2007 ili Excel 2007 i kreiranje dokumenta.

 2. Odaberite Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim odaberite Opcije (u programu Word, na primer, to se zove Opcije programa Word).

 3. Odaberite resurse sa liste sa leve strane, a zatim odaberite da li postoje ispravke.

  Traženje Office ispravki u programu Word 2007

  Napomena : Možda će se zatraženo da ažurirate pregledač, ali trebalo bi da postoji kartica koja se zove Microsoft Update koju možete da odete i odaberite instalaciju tako da možete da proverite da li postoje ispravke. Ako ovi koraci ne funkcionišu ili ako želite da omogućite automatsko ažuriranje, uključite Microsoft Update da biste instalirali Office ispravke kroz Windows.

Saveti za rešavanje problema

 • Nije moguće ažurirati? Isprobajte Microsoft Update da biste instalirali Office ispravke kroz Windows.

 • Ako ne možete da ažurirate 2016 ili 2013 verzije sistema Office jer vaše preduzeće koristi smernica grupe, možda ćete morati da se obratite tehničkoj podršci kompanije.

 • Ako želite da ažurirate Office, ali ne možete da otvorite bilo koju od Office aplikacija, probajte da popravite Office programskog paketa. Idite na Kontrolna tabla > Programi > Deinstaliraj program. Pronađite i izaberite verzije sistema Microsoft Office na računaru. Na traci iznad, kliknite na dugme Promeni. Izaberite Brza popravka i zatim kliknite na dugme Popravi. Ako ovo ne uspe, ponovite korake, ali umesto toga odaberite stavku Popravka na mreži . Ako ste i dalje ne može da otvori sve aplikacije, deinstalirajte i ponovo instalirajte Office.

 • Ako tražite ispravke za Office 2003, završena je podrška. Pogledajte završena je podrška za Office 2003.

Ovaj članak je poslednji put ažurirano 6 jul 2016 zbog povratne informacije. Ako i dalje vam je potrebna pomoć pri podešavanju instalacije sistema Office ispravke, obavestite nas o pitanje detaljno pomoću ispod polja za komentar, tako da možemo da ga rešite u budućnosti.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda će vam pomoći koja nije na engleskom govornih korisnike da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Kako da nabavim najnovije funkcije u sistemu Office 2016 za Office 365?

Šta je novo i poboljšano u sistemu Office 2016 za Office 365

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×