Instaliranje i pokretanje sistema Microsoft Office na Chromebook uređaju

Da biste koristili Office na Chromebook uređaju, instalirajte Office aplikacije za mobilne uređaje putem Google Play prodavnice. Ako vaš Chromebook umesto toga koristi Chrome veb prodavnicu, možete da instalirate Office Online da biste kreirali Office datoteke, uređivali ih i sarađivali na njima u pregledaču.

Napomene: 

  • Da biste saznali koji Chromebook uređaji podržavaju Office aplikacije za mobilne uređaje iz Google Play prodavnice, pogledajte članak Chrome OS sistemi koji podržavaju Android aplikaciju.

  • Na Chromebook uređaju ne možete da instalirate verzije usluge Office 365 ili sistema Office 2016 za Windows ili Mac računare.

Kako se instaliraju Office aplikacije na Chromebook uređaju:

  1. Otvorite Google Play prodavnicu i potražite aplikacije koje želite da instalirate.

    Ili možete da kliknete na neku od ovih veza da biste preuzeli određenu aplikaciju: Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, OneNote, Office Lens ili Skype za posao.

  2. Kliknite na dugme Instaliraj.

  3. Kada se aplikacije instaliraju, izaberite stavku Launcher na Chromebook uređaju i kliknite na aplikaciju da biste je otvorili.

  4. Prijavite se pomoću ličnog Microsoft naloga ili naloga povezanog sa vašom Office 365 pretplatom. Pogledajte članak Instaliranje i podešavanje sistema Office na Android uređaju za detalje o tome kako da se prijavite u Office na Android uređaju.

    Napomena: U Office aplikacijama za mobilne uređaje možete da prikažete datoteke i izvršite osnovno uređivanje ako ste prijavljeni pomoću Microsoft naloga (on je besplatan i možete koristiti postojeću adresu e-pošte). Ako imate Office 365 pretplatu, možete da se prijavite u aplikaciju pomoću naloga povezanog sa pretplatom da biste koristili naprednije funkcije uređivanja uz Office 365.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×