Instaliranje Menadžera za poslovne kontakte za Outlook 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte je dostupan u samostalno izdanje ili kao deo Microsoft Office 2007. To pomaže malim preduzećima da stvaraju, prate i razvijaju odnose sa klijentima.

Savet : Za korisnike Microsoft OfficeExcel, PowerPoint, Publisher, ili Word 2007 ili Word 2003 nakon Menadžer za poslovne kontakte za Outlook instalacije, možete povezati različite tipove datoteka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook zapisa. Samo samostalno izdanje Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte može koristiti sa Excel, PowerPoint, Publisheri Word 2003.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Instaliranje

Instaliranje na udaljenom serveru

Deinstaliranje ili zaustavili čarobnjak za pokretanje pojavljivalo

uči više

Rešavanje problema sa instaliranjem Menadžera za poslovne kontakte za Outlook 2007

Instaliranje

Instalacioni CD za Menadžer za poslovne kontakte za Outlook je uključena sa samostalno izdanje Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte i sledeće pakete Microsoft Office 2007:

 • Microsoft Office Professional 2007

 • Microsoft Office Small Business 2007

 • Microsoft Office Ultimate 2007

Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte je dostupna zasebno.

Napomena : 2007 paketi Office sadrži dve CD Instaliraj Menadžer za poslovne kontakte za Outlook tako što ćete umetnuti CD 2.

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook nije uključen uz Microsoft Office Professional 2007.

Instaliranje Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

Samostalno izdanje programa Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte

 1. Ako imate samostalno izdanje Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte, umetnite CD.

 2. Pratite instrukcije na ekranu.

2007 Office paketa koji uključuje Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

 1. Ako imate 2007 Office paketa, umetnite CD 2. Ako prozor za pokretanje ne pojavi automatski, u meniju Start izaberite stavku Moj računar, a zatim kliknite dvaput na CD jedinicu.

  Napomena : Outlook 2007 mora biti instaliran pre nego što instalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007. Instaliranje Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007 sa Outlook 2003 nije podržano.

 2. U prozoru programa Windows Explorer, kliknite na dugme setup.exe.

 3. Pratite instrukcije na ekranu.

 4. Kada je instalacija dovršena, otvorite Outlook 2007.

 5. Pratite korake u čarobnjaku za pokretanje.

  Napomena : Za pomoć u vezi sa bilo kojoj stranici čarobnjaka za pokretanje, kliknite na dugme pomoć .

 6. Da biste počeli, u meniju Programa Business Contact Manager izaberite stavku Matična stranica Menadžera za poslovne kontakte.

  Savet : Ako ne vidite menija Menadžera za poslovne kontakte uspešno Menadžer za poslovne kontakte za Outlook možda imate instaliran. Pogledajte članak Rešavanje problema sa instaliranjem Menadžera za poslovne kontakte za Outlook 2007 za dodatnu pomoć.

Pomoć u vezi sa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, u Outlook, u meniju pomoć postavite pokazivač Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, a zatim izaberite stavku Business Contact Manager za Outlook pomoći.

Instaliranje Menadžer za poslovne kontakte za Outlook na udaljenom serveru

Informacije o tome kako da instalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook na računaru i omogućili saradnicima da biste pristupili poslovnih podataka na njemu, pogledajte članak Deljenje podataka Menadžera za poslovne kontakte sa drugim korisnicima.

Informacije o tome kako da instalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook na udaljenom serveru potražite u odeljku Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte: Alatke baze podataka administracije.

Želite da deinstalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook?

Informacije o tome kako da uklonite Menadžer za poslovne kontakte za Outlook i zaustavili čarobnjak za pokretanje pojavljivalo pri pokretanju Outlookpotražite u članku Uklanjanje programa Business Contact Manager za Outlook 2007.

Vrh stranice

Saznajte više

Pomoću programa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook možete efikasnije voditi malo preduzeće. Možete da:

 • Kreirate zasebne zapise poslovnih kontakata za osobe sa kojima ostvarujete poslovnu.

 • Kreiranje zapisa naloga za preduzeća sa kojima ostvarujete poslovnu i povezivanje poslovnih kontakata sa tim nalozima.

 • Praćenje novih potencijalnih klijenata ili mogućnosti za poslovanje razvijaju u kupcima ili prodavcima.

 • Kreiranje i praćenje poslovnih projekata i dodeljivanje zadataka projekta drugim članovima tima.

 • Kreiranje, podignete i pratite marketinške kampanje za najefikasniju upotrebu resursa u cilju stvaranja što profitabilnijeg poslovanja.

 • Povežete stavke istorije komunikacije sa zapisima naloga i poslovnog kontakta, uključujući poslovnim beleškama, evidencijama telefonskog poziva, zadatke, e-poruke, zakazane obaveze i datoteke.

 • Delite sve ove podatke sa izabranim članovima tima i nosite podatke sa sobom na prenosnom računaru. Ažurirajte podatke prilikom susreta sa klijentima ili prodavcima i sinhronizujte informacije kada se sledeći put povežete sa glavnom bazom podataka.

  • Integracija ovih zapisa sa vaše knjigovodstveni sistem, tako da možete da nadgledate finansijske ispravnosti vašeg preduzeća.

   Napomena : Microsoft Office Accounting 2009, Office Accounting 2008, office računovodstveni 2007 i Microsoft Office Small Business računovodstveni 2006 su samo kompatibilne računovodstveni sistemi.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×