Informacije o tome kako da preimenujete SharePoint Online lokaciju iz *. microsoftonline.com da *. sharepoint.com koristite alatku za samouslužno

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Razmotrite ovaj scenario:

Moja organizacija pomoću usluge Office 365 za nekoliko godina – smo koraci kada zove se i dalje poslovne produktivnosti Office programskog paketa (BPOS).  Nismo nedavno je obavestio da SharePoint lokacijama koje su kreirane u sistemu BPOS dana treba da preimenujete na URL adresu *. sharepoint.com (vidite vezu: https://support.microsoft.com/en-us/kb/3053838) za više detalja.

Migracija ima dobro (radimo 6 od 7 lokacije) Međutim poslednju možda smrad - je problem, korisnika su koristile SharePoint lokacije kao spremištem za sinhronizaciju programa OneNote pa sve OneNote dokumenti skladište na SharePoint lokacija tako da su shar Edu s sve u redu.

Problem sa koje je potrebna pomoć da li je ovo: kada se promene URL ove određeni SharePoint lokacije, URL je za OneNote stavki će se promeniti – to nije teško da biste promenili programa OneNote možete samo da postavite postojeće OneNote na novu lokaciju, ali šta se dešava onda morate da idete. n je u pitanju sinhronizacije? OneNote će onda sve stavke u okviru nova URL adresa treba da se sinhronizuje i zato sve ponovo preuzeli na računar?

Sa ograničena propusnog opsega u kancelariji i više od 1gb dokumenata u programu OneNote koji će zatim rezultat u veliku količinu podataka se preuzimaju više puta, ali kao (a) preimenovanje URL utiče na sve u isto vreme i (b) ova promena će biti nametnuti nam ići Aj dolaze januar ćemo da rizikujete i to.

Savet bi zaista pomoglo.  Koristimo OneNote 2013 i Office 365 Enterprise E3.

Rešenje

Beležnice u programu OneNote će van mreže Ako promenite Beležnica URL adrese u sistemu SharePoint Online. I dobićete poruku o grešci kao „smo ne možete da sinhronizujete beležnice zato što ste van mreže ili lokacija na mreži nije dostupna”.

Treba da se beležnice otvoriti sa novim lokacijama. Imate više od 1GB Beležnica i ovo će postavljanje visokog pritiska na propusnog opsega organizacije, bolje koje omogućavaju korisnicima da biste zatvorili beležnice i da ih otvorite u nove lokacije u grupama. Postoji mnogo novi dokumenti kreirani u beležnice, možete takođe da ih da biste otišli na SharePoint Online za dnevni radi pre nego što proces sinhronizacije beležnice sa novim lokacijama.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×