Informacije o instalaciji i aktivaciji za Microsoft Office 2007 programe

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Instaliranje i aktiviranje 2007 Microsoft Office sistem, uputstva i informacije su automatski predstavljene ili na raspolaganje. Ali biće trenutaka kada želite da prikažete ove informacije kasnije ili kada vam potrebne informacije koje nisu predstavljene tokom tipične instalacije. Ova stranica prikuplja zajedno uputstva za instalaciju i druge informacije tako da možete da ga prikažete kad vam treba.

Belešku: Windows 2007 će otpisati 2017.

Instalacija

Šifra proizvoda

Aktivacija

Morate da aktivirate proizvoda sistema Office u 2007 da biste potvrdili da je vaša instalacija izvršena pomoću originalnog Microsoft proizvoda. Aktiviranje je anonimno. Potreban je lične informacije, niti će sve lične informacije se šalju korporaciji Microsoft.

Rešavanje problema

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×