Informacije o instalaciji i aktivaciji za Microsoft Office 2007 programe

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Instaliranje i aktiviranje 2007 Microsoft Office sistem, uputstva i informacije su automatski predstavljene ili na raspolaganje. Ali biće trenutaka kada želite da prikažete ove informacije kasnije ili kada vam potrebne informacije koje nisu predstavljene tokom tipične instalacije. Ova stranica prikuplja zajedno uputstva za instalaciju i druge informacije tako da možete da ga prikažete kad vam treba.

Instalacija

Ako primite poruku o grešci ili naiđete na problem prilikom instaliranja sistema Office 2007, posetite 2007 programskih paketa Microsoft Office centar za resurse instalacije za rešavanje problema sa informacije i uputstva za Kontaktiranje podrške za Microsoft proizvode.

Šifra proizvoda

Aktivacija

Morate da aktivirate proizvoda sistema Office u 2007 da biste potvrdili da je vaša instalacija izvršena pomoću originalnog Microsoft proizvoda. Aktiviranje je anonimno. Potreban je lične informacije, niti će sve lične informacije se šalju korporaciji Microsoft.

Rešavanje problema

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevede mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×