Imenovanje i čuvanje prezentacije

Kao i u svakom drugom softverskom programu, preporučuje se da odmah imenujete i sačuvate prezentaciju i da zatim često čuvate promene dok radite:

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Sačuvaj kao, a zatim izvršite neku od sledećih radnji:

    • Za prezentaciju koja može da se otvori samo u programima PowerPoint 2010 ili PowerPoint 2007, na listi Sačuvaj kao tip izaberite stavku PowerPoint prezentacija (*.pptx).

    • Za prezentaciju koja može da se otvori u programu PowerPoint 2010 ili u starijim verzijama programa PowerPoint, izaberite stavku PowerPoint 97-2003 prezentacija (*.ppt).

  3. U dijalogu Sačuvaj kao, u levom oknu izaberite fasciklu ili neku drugu lokaciju na kojoj želite da sačuvate prezentaciju.

  4. U polju Ime datoteke otkucajte ime za prezentaciju ili nemojte otkucati ništa da biste prihvatili podrazumevano ime datoteke, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Od tog trenutka, možete da pritisnete kombinaciju tastera CTRL+S ili da kliknete na dugme Sačuvaj Slika dugmeta pri vrhu ekrana da biste brzo sačuvali prezentaciju u svakom trenutku.

Veze ka više informacija

Otvaranje ili čuvanje prezentacije u drugom formatu datoteke

Primenjuje se na: PowerPoint 2010Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik