Imenovanje i čuvanje prezentacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kao i u svakom drugom softverskom programu, preporučuje se da odmah imenujete i sačuvate prezentaciju i da zatim često čuvate promene dok radite:

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Sačuvaj kao, a zatim uradite nešto od sledećeg:

    • Za prezentaciju koju je moguće otvoriti samo u PowerPoint 2010 ili PowerPoint 2007, na listi Sačuvaj kao tip izaberite stavku PowerPoint prezentacija (*.pptx).

    • Za prezentaciju koju je moguće otvoriti u programu PowerPoint 2010 ili starijim verzijama programa PowerPoint, izaberite PowerPoint 97-2003 prezentacija (* .ppt).

  3. U dijalogu Sačuvaj kao, u levom oknu izaberite fasciklu ili neku drugu lokaciju na kojoj želite da sačuvate prezentaciju.

  4. U polju Ime datoteke otkucajte ime za prezentaciju ili nemojte otkucati ništa da biste prihvatili podrazumevano ime datoteke, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Od tog trenutka, možete da pritisnete kombinaciju tastera CTRL+S ili da kliknete na dugme Sačuvaj Slika dugmeta pri vrhu ekrana da biste brzo sačuvali prezentaciju u svakom trenutku.

Veze ka više informacija

Otvaranje ili čuvanje prezentacije u drugom formatu datoteke

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×