Imenovanje i čuvanje prezentacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kao i u svakom drugom softverskom programu, preporučuje se da odmah imenujete i sačuvate prezentaciju i da zatim često čuvate promene dok radite:

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Sačuvaj kao, a zatim uradite nešto od sledećeg:

    • Za prezentaciju koju je moguće otvoriti samo u PowerPoint 2010 ili PowerPoint 2007, na listi Sačuvaj kao tip izaberite stavku PowerPoint prezentacija (*.pptx).

    • Za prezentaciju koju je moguće otvoriti u programu PowerPoint 2010 ili starijim verzijama programa PowerPoint, izaberite PowerPoint 97-2003 prezentacija (* .ppt).

  3. U dijalogu Sačuvaj kao, u levom oknu izaberite fasciklu ili neku drugu lokaciju na kojoj želite da sačuvate prezentaciju.

  4. U polju Ime datoteke otkucajte ime za prezentaciju ili nemojte otkucati ništa da biste prihvatili podrazumevano ime datoteke, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Od tog trenutka, možete da pritisnete kombinaciju tastera CTRL+S ili da kliknete na dugme Sačuvaj Slika dugmeta pri vrhu ekrana da biste brzo sačuvali prezentaciju u svakom trenutku.

Veze ka više informacija

Otvaranje ili čuvanje prezentacije u drugom formatu datoteke

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×