Imate Skype ćaskanje dok radite u sistemu Office Online

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Timskog rada i dokumenata saradnju su lakšim nego ikada sa Skype u Office Online.

Kada neko uređuje sa u Office Online (Word, Excel, PowerPoint ili OneNote), kliknite na ćaskanje, dugme da biste otvorili okno za ćaskanje.

Dugme „Ćaskanje“ pored obaveštenja o tome ko još trenutno uređuje

Otkucajte u polju na dnu okna za započinjanje razgovora. Svako ko ima prijavljeni kao pretplatnika na Office 365 će videti poruku i moći da odgovorite.

Ako koristite Skype na mobilnom uređaju ili u Veb pregledaču, moći ćete da biste učestvovali u razgovor, čak i kada ste odsutni iz dokumenta. Ime za ćaskanje je ime datoteke.

Napomena : Možda ćete za uređivanje sa osobama koje nemaju pretplatu na Office 365. Ako imaju Skype nalog možete da učestvujete u ćaskanje na uređaju ili u zasebnom prozoru pregledača. Ali oni neće okna "ćaskanje" pored dokumenta kada su u Office Online.

Kliknite na ikonu poziva ili Video poziv da biste dodali telefonski poziv ili video konferencija na razgovor.

Ikone „Video poziv“ i „Poziv“ pored ikone „Dodaj osobe“

Ako se od vas traži da instalirate dodatnu komponentu, koja uzima samo nekoliko trenutaka. Moći ćete da bi se poziv odmah.

Napomena : Dodavanja telefonski poziv ili video konferencija na ćaskanje nije dostupno u Office Online ili OneDrive for Business.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinsko prevođenje: ovaj članak je preveden u sistemu računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×