Imate Skype ćaskanje dok radite u sistemu Office Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Saradnja na timskog rada i dokumenata su lakšim nego ikada sa Skype u Office Online.

Kada neko uređuje sa u Office Online (Word, Excel, PowerPoint ili OneNote), kliknite na ćaskanje, dugme da biste otvorili okno za ćaskanje.

Dugme „Ćaskanje“ pored obaveštenja o tome ko još trenutno uređuje

Otkucajte u polju na dnu okna za započinjanje razgovora. Svako ko ima prijavljeni kao pretplatnika na Office 365 će videti poruku i moći da odgovorite.

Ako koristite Skype na mobilnom uređaju ili u Veb pregledaču, moći ćete da biste učestvovali u razgovor, čak i kada ste odsutni iz dokumenta. Ime za ćaskanje je ime datoteke.

Napomena: Možda ćete za uređivanje sa osobama koje nemaju pretplatu na Office 365. Ako imaju Skype nalog možete da učestvujete u ćaskanje na uređaju ili u zasebnom prozoru pregledača. Ali oni neće okna "ćaskanje" pored dokumenta kada su u Office Online.

Kliknite na ikonu poziva ili Video poziv da biste dodali telefonski poziv ili video konferencija na razgovor.

Ikone „Video poziv“ i „Poziv“ pored ikone „Dodaj osobe“

Ako se od vas traži da instalirate dodatnu komponentu, koja uzima samo nekoliko trenutaka. Moći ćete da bi se poziv odmah.

Napomena: Dodavanje telefonski poziv ili video konferencija vaše ćaskanje nije dostupna u sistemu Office Online ili OneDrive for Business.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×