ID greške za Office Communicator 2007 R2: 309

Detalji

Detalji

Proizvod:

Office Communicator 2007 R2

Verzija:

3.0

Izvor:

Office Communications Server

ID:

309

Poruka:

Onemogućile smernice

Objašnjenje

Pokušavate zadatak kao što je slanje trenutne poruke sa ograničenim sadržajem, koji su onemogućile smernice definisane na Office Communications serveru.

Uzrok

Mogući uzroci poruke o grešci 309 obuhvataju sledeće:

  • Iz bezbednosnih razloga, Office Communications server obezbeđuje organizacijama mogućnost kreiranja URL filtera koji blokiraju hiperveze sa prefiksima odnosno oznakama tipa datoteke navedenim u filteru. Office Communications server takođe obezbeđuje mogućnost kreiranja filtera za prenos datoteka radi sprečavanja prenosa datoteka sa izvesnim oznakama tipa datoteke. Svaka organizacija je odgovorna za definisanje svojih filtera za URL i prenos datoteka.

Rezolucija

Ako URL u hitnoj poruci vraća grešku 309, možete staviti podvlaku ispred URL-a da biste poslali URL nisku u hitnoj poruci. Na primer, URL kao što je http://primer/primer.asp?param1=a će vratiti grešku 309. Međutim, ako stavite podvlaku ispred ovog URL-a, možete uspešno poslati hitnu poruku. Na primer: _http://primer/primer.asp?param1=a. Ako pokušavate da prenesete datoteku koju ograničavaju smernice, za slanje datoteke bi trebalo da koristite metod koji nije Office Communicator prenos datoteka.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×