Hvatanje beležaka preko slajdova u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako želite da sakupite povratne informacije o prezentaciji koju ste sastavili ili želite da dodate sopstvene komentare na slajdove sa predavanja, prezentaciju možete poslati u OneNote 2016 i komentarisati je.

  1. Napravite ili otvorite stranicu u programu OneNote na koju želite da umetnete PowerPoint prezentaciju.

  2. Izaberite stavke Umetanje > Otisak datoteke.

    Snimak ekrana dugmeta „Otisak datoteke“ u programu OneNote 2016.

  3. Idite do datoteke prezentacije koju želite da pošaljete u OneNote i kliknite na dugme Umetni.

  4. Kad se slike otiska datoteke pojave na stranici sa beleškama, kliknite desnim tasterom miša na svaku sliku, a zatim odaberite stavku Postavi sliku kao pozadinu.

    Nakon zaključavanja otiska slajda na pozadini stranice, možete da počnete da kucate beleške direktno iznad. Ako je potrebno da prilagodite razmak između beležaka, prevucite okvire za beleške na željenu poziciju.

Savet :  Beleške možete da učinite vizuelno bogatijim crtanjem i upotrebom označavanja. Možete i da koristite prilagođene oznake beležaka da biste kategorizovali povratne informacije.

Ako ste izlagač niza slajdova koje komentarišete, možete da kreirate veze ka informacijama za podršku i otvorite ih tokom prezentacije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×