Hvatanje beležaka preko slajdova

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako želite da sakupite povratne informacije o prezentaciji koju ste sastavili ili želite da dodate sopstvene komentare na slajdove sa predavanja, prezentaciju možete poslati u OneNote i komentarisati je.

  1. U programu OneNote kreirajte ili otvorite stranicu na koju želite da umetnete PowerPoint prezentaciju.

  2. Izaberite stavke Umetanje > Otisak datoteke.

    Umetanje prezentacije u OneNote radi komentarisanja.

  3. Idite do datoteke prezentacije koju želite da pošaljete u OneNote i kliknite na dugme Umetni.

  4. Kad se slike otiska datoteke pojave na stranici s beleškama, pošaljite svaku sliku koju želite da komentarišete u zadnji deo stranice tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na svaku sliku i izabrati stavku Postavi sliku kao pozadinu.

Nakon zaključavanja otiska slajda na pozadini stranice, možete da kliknete na njega i počnete da kucate beleške direktno iznad. Ako je potrebno da prilagodite razmak između beležaka, prevucite okvire za beleške na željenu poziciju.

Savet : Oblikovanje teksta i korišćenjem isticanjemožete dati više vizuelne kontekst u beleške. Takođe, možete dodati oznake da kategorizujete povratne informacije.

Ako ste izlagač niza slajdova koje komentarišete, možete da kreirate veze ka informacijama za podršku i otvorite ih tokom prezentacije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×