Hvatanje beležaka preko slajdova

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako želite da sakupite povratne informacije o prezentaciji koju ste sastavili ili želite da dodate sopstvene komentare na slajdove sa predavanja, prezentaciju možete poslati u OneNote i komentarisati je.

  1. U programu OneNote kreirajte ili otvorite stranicu na koju želite da umetnete PowerPoint prezentaciju.

  2. Izaberite stavke Umetanje > Otisak datoteke.

    Umetanje prezentacije u OneNote radi komentarisanja.

  3. Idite do datoteke prezentacije koju želite da pošaljete u OneNote i kliknite na dugme Umetni.

  4. Kad se slike otiska datoteke pojave na stranici s beleškama, pošaljite svaku sliku koju želite da komentarišete u zadnji deo stranice tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na svaku sliku i izabrati stavku Postavi sliku kao pozadinu.

Nakon zaključavanja otiska slajda na pozadini stranice, možete da kliknete na njega i počnete da kucate beleške direktno iznad. Ako je potrebno da prilagodite razmak između beležaka, prevucite okvire za beleške na željenu poziciju.

Savet : Oblikovanje teksta i korišćenjem isticanjemožete dati više vizuelne kontekst u beleške. Takođe možete da koristite prilagođeni oznaka za kategorizaciju povratne informacije.

Ako ste izlagač niza slajdova koje komentarišete, možete da kreirate veze ka informacijama za podršku i otvorite ih tokom prezentacije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×