Hitne pozivanje odredbe i uslove

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

VAŽNE INFORMACIJE

Hitne službe pozivanje funkcioniše drugačije pomoću programa Skype za posao PSTN pozivanje usluga nego na tradicionalne telefonske usluge. To je važno da razumete razlike i da svi korisnici programa Skype za posao PSTN pozivanje uslugu. Potvrdi i slažem se da ste pročitali članak i razumeti razlike u našem hitne službe pozovete i pružiti ovo obaveštenje za svakog korisnika programa Skype za posao PSTN pozivanje usluge.

Razlike u našem hitne službe pozivanje mogućnosti uključuju sledeće: (i) Skype za posao možda ne znaju stvarnu lokaciju pozivalac poziv za hitne službe, što može dovesti do poziv usmerava na pogrešnoj hitne službe poziva centar i/ili hitne službe poslali na pogrešnoj lokaciji. ((ii) ako je uređaj korisnika nema moć, došlo je do nestanka struje ili iz bilo kog razloga ne mogu drugačije da pristupite sa Internetom, korisnik ne može da se hitne službe poziva preko Skype za posao PSTN pozivanje usluge; i (iii) iako Skype za posao PSTN pozivanje usluga može koristiti bilo gde u svetu gde Internet vezu je dostupan, korisnici treba da učine za hitne službe poziv na mesto izvan svoje kućni zemlje/regiona zato što će verovatno poziv neće biti usmerene na centar za odgovarajuće poziva u toj zemlji/regionu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Skype za posao Online: pozivanje hitno oznake Odricanje odgovornosti

Hitno pozivanje odredbe i uslove

Skype za posao Online PSTN usluge koristite termine

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×