Hitne pozivanje odredbe i uslove

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

VAŽNE INFORMACIJE

Hitne službe pozivanje funkcioniše drugačije sa pozivanje planova u usluzi Office 365 od tradicionalne telefonske usluge. To je važno da razumete razlike i da svi korisnici sa pozivanje planova u usluzi Office 365. Potvrdi i slažem se da ste pročitali članak i razumeti razlike u našem hitne službe pozovete i pružiće ovo obaveštenje za svakog korisnika pozovete planova u usluzi Office 365.

Razlike u našem hitne službe pozivanje mogućnosti uključuju sledeće: (i) Skype za posao možda ne znaju stvarnu lokaciju pozivalac poziv za hitne službe, što može dovesti do poziv usmerava na pogrešnoj hitne službe Korisnički centar i/ili hitne službe poslali na pogrešnoj lokaciji. ((ii) ako je uređaj korisnika nema moć, došlo je do nestanka struje ili iz bilo kog razloga ne mogu drugačije da pristupite sa Internetom, korisnik ne može da obavljanje hitne službe poziva kroz pozivanje planova u Office 365; i (iii) iako pozivanje planova u usluzi Office 365 može da bude koristiti bilo gde u svetu gde je dostupna veza sa Internetom, korisnici bi trebalo da ne obavljanje hitne službe poziva sa lokacije izvan svoje zemlja/region jer poziv verovatno će biti usmerene odgovarajuće call centar u toj zemlji/regionu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Skype za posao Online: pozivanje hitno oznake Odricanje odgovornosti

Hitno pozivanje odredbe i uslove

Skype za posao Online PSTN usluge koristite termine

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×