Hiperveza vodi do druge stranice u ovom dokumentu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova stranica sadrži hiperveze ka drugoj stranici unutar publikacije. Ako ovo stanje ne bude otklonjeno, a publikacija bude poslata kao e-poruka, hiperveze će biti izbrisane iz e-poruke.

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadataka Kontrolora dizajna , kliknite na strelicu i zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Brisanje hiperveze

Izbrišite hipervezu da biste rešili ovaj problem.

  • Da biste izbrisali povezani tekst i HTML kodiranje hiperveze, izaberite povezani tekst, a zatim pritisnite taster DELETE.

  • Da biste zadržali tekst, a izbrisali hipervezu, kliknite desnim tasterom miša na povezani tekst, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Ukloni hipervezu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×