Hijerarhije u prikazu Power View

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako vaš model podataka ima hijerarhiju, možete da je koristite u prikazu Power View. Takođe možete da kreirate novu hijerarhiju iz početka u prikazu Power View.

Prednost probleme sa hijerarhijom u modelu podataka je možete da koristite u svakoj Power View list ili izveštaj koji nadograđuju tog modela podataka. Samo, možete da kreirate hijerarhiju u modelu podataka u programu Excel tako što ćete otići na Power Pivot prozor. Pročitajte više o kreiranju hijerarhije u programskom dodatku PowerPivot.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ovaj model podataka već ima hijerarhije koja se zove SDE, koja se sastoji od polja Sport > disciplina > događaj. Jednim klikom možete da dodate hijerarhije u programskom dodatku Power View izveštaj.

Hijerarhija u programskom dodatku Power View

Ako vaš model podataka nema hijerarhiju, možete da je kreirate u prikazu Power View. Samo Dodavanje više polja u okviru redovi ili kolone za matrice kreira hijerarhija za tu matrice. Dodavanje više polja u polje osa grafikona kreira hijerarhije na grafikonu. Sa ovom hijerarhije, sada možete sažetiji izveštaj i dubinsko pretraživanje u grafikonu ili matrici.

Možete da poređate polja po bilo kom redosledu u hijerarhiji. Ne mora da bude prirodni hijerarhiju poput kategorije > Potkategorija > proizvoda. To može biti kategorije > godina > kontinent.

Hijerarhija u programskom dodatku Power View

SQL Server Analysis Services tabelarni modeli takođe mogu imati hijerarhije koje možete da koristite u programskom dodatku Power View listovima ili izveštajima.

Vrh stranice

Takođe pogledajte

Dodavanje dubinske pretrage u grafikon ili matricu programskog dodatka Power View

Power View: Istraživanje, vizuelizacija i predstavljanje podataka

Video zapisi o programskim dodacima Power View i Power Pivot

Rad sa matricom u programskom dodatku Power View

Uputstvo: Uvoz podataka u Excel i pravljenje modela podataka

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×