Hibridno sledeće lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada korisnik prati na lokaciji, spisku praćene lokacije se dodaje vezu za tu lokaciju. Ako koristite SharePoint Server i SharePoint Online, korisnici će imati različite praćenih liste lokacija na svakoj lokaciji. Možete da konsolidujete informacije iz obe lokacije na listu SharePoint Online u Office 365sa SharePoint hibridni.

Kako funkcioniše hibridne sledeće lokacije

Kada omogućite hibridnog lokacije sledeće:

  • Lokacija veze na lokaciji SharePoint Server se preusmerava Office 365 (SharePoint Server 2013).

  • Lokacija pločice u aplikaciji pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ se preusmerava Office 365 (SharePoint Server 2016).

  • Kada korisnik prati na lokaciji u SharePoint Server, on se dodaje na listu praćenih u SharePoint Server i Office 365.

Dok na listi SharePoint Server iza i dalje biti ažurirana, korisnici usmere na listi praćenih u Office 365, koja sadrži praćenih lokacija sa obe lokacije.

To ne utiče na funkcionalnost SharePoint feed za vesti. Korisnici će i dalje imati odvojene feedovima za vesti u SharePoint Server i Office 365, a svaka će prikazati aktivnosti za lokacije i dokumenata za SharePoint Server i Office 365, tim redom. Takođe, pratite dokumente funkcionalnost ostaje netaknuta i pratite osobe funkcionalnost ostaje u SharePoint Server samo.

Imajte na umu da postojeće liste praćenih lokacija u SharePoint Server se ne migriraju u Office 365 kada uključite ovu funkciju (iako bilo koje lokacije na listi Office 365 će ostati tamo). Korisnici će morati da ponovo pratite njihove SharePoint Server lokacije kada je uključena funkcija.

Podešavanje hibridnog sledeće lokacije

Hibridno lokacije sledeće je deo hibridne funkcije lokacije i je dostupna na SharePoint Server 2013 i SharePoint Server 2016. Informacije o funkcijama programa uključenim hibridne funkcije lokacijama potražite hibridne funkcije lokacije i OneDrive for Business .

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

SharePoint hibridni

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×