Hibridno samouslužnog kreiranja lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Hibridno samouslužnog kreiranja lokacije preusmerava podrazumevane stranice za kreiranje lokacija u SharePoint Server (/ _layouts/15/scsignup.aspx) na stranicu za kreiranje grupe SharePoint Online . Konfigurisanjem ova funkcija može da pomogne korisnicima da kreiraju svoje lokacije u SharePoint Online umesto SharePoint Server.

Hibridno samouslužnog kreiranja lokacije u skladu sa hibridnim publici postavke. Ako koristite hibridne publiku, članovi grupe korisnika lokacije hibridne će biti preusmereni SharePoint Online za samouslužno kreiranje lokacija, dok lokalnog samo korisnici će i dalje upućivanje samouslužnog kreiranja lokacije u SharePoint Server.

Ova postavka može konfigurisati nezavisno za svaku Veb aplikacije u farmi.

Hibridno samouslužnog kreiranja lokacije je dostupan u SharePoint Server 2013 sa mart 2017 javna ispravka iz meseca.

Konfigurisanje hibridnog samouslužnog kreiranja lokacije pomoću hibridni birač

Konfigurisanje hibridnog samouslužnog kreiranja lokacije završi sa radom tako što ćete koristiti hibridni birač u centru administracije SharePoint Online .

Napomena : Ako ste prethodno konfigurisali druge hibridne funkcije sa hibridni birač, možete da idete direktno na SharePoint veb sajt centralne administracije da biste upravljali hibridne samouslužnog kreiranja lokacije. U ovom slučaju, hibridni veza uspostavljena i nema potrebe da ponovo pokrenete hibridni birač.

Da biste konfigurisali hibridne samouslužnog kreiranja lokacije
 1. Prijavite se na serveru u farmi SharePoint Server kao administrator farme.

 2. Na računaru SharePoint Server , otvorite Veb pregledač i prijavite se na Office 365 kao Globalni administrator.

 3. U SharePoint Online centru administracije, izaberite stavku Konfigurisanje hibridnog izdanja.

 4. Na stranici hibridni birač, kliknite na dugme Hibridni birač.

 5. Pratite čarobnjaka i odaberite stavku hibridni samouslužnog kreiranja lokacije kada se to zatraži.

 6. Kada budete upitani, odaberite Veb aplikaciju sa kojim želite da koristite hibridne samouslužnog kreiranja lokacije.

Kad čarobnjaka "hibridni birač" završi, hibridni samouslužnog kreiranja lokacije će biti omogućene za web aplikaciju koju ste izabrali.

Upravljanje hibridne samouslužnog kreiranja lokacije

Kada ste konfigurisali hibridne samouslužnog kreiranja lokacije, možete da upravljate u SharePoint veb sajt centralne administracije.

Da biste upravljali hibridne samouslužnog kreiranja lokacije
 1. U Centralna administracija, izaberite stavku Upravljanje aplikacijama.

 2. Na stranici "upravljanje aplikacijama" u okviru Kolekcije lokacija, izaberite stavku Konfigurisanje samouslužnog kreiranja lokacije.

 3. U odeljku Web aplikacije , izaberite web aplikaciju koju želite da upravljate hibridnog samouslužnog kreiranja lokacije, a zatim izaberite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Kreiranje kolekcije lokacija u sistemu SharePoint Online .

  Napomena : Dok hibridni korisnicima ove Veb aplikacije će biti preusmereni SharePoint Online za samouslužno kreiranje lokacija, postavke na ovoj stranici nastaviti da biste primenili na sve lokalne jedino korisnike.

 4. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×