Hibridno pretrage u sistemu SharePoint

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Hibridno pretrage omogućava korisnicima traženje datoteka i dokumenata u SharePoint Server i Office 365 u isto vreme. U zavisnosti od toga kako podešavate hibridne pretrage, možete da imate samo lokalne korisnike za pretraživanje sadržaja uskladištene u Office 365, samo na mreži korisnici Traženje sadržaja koji je uskladišten u SharePoint Server, ili obe grupe korisnika za pretraživanje sadržaja uskladištene u drugom okruženju.

Postoje dve varijante od hibridni pretrage:

  • Oblak hibridne pretrage

  • Kombinovana pretraga hibridne

Šta je to oblak hibridne pretrage?

Sa oblaka hibridne pretrage rešenje za SharePoint, indeksirate sve popisanog sadržaja, uključujući lokalnog sadržaja, u indeksa pretrage u Office 365. Kada korisnik unese upita u centar za pretraživanje, su dobili rezultate pretrage iz indeksa za pretraživanje Office 365 i samim tim dobijete rezultat i od lokalnih i Office 365 sadržaja.

Slika koja prikazuje lokalni i Office 365 sadržaj koji se ubacuje u Office 365 indeks za pretraživanje i rezultate pretrage koji potiču iz Office 365 indeksa za pretraživanje.

Šta je hibridno kombinovana pretraga?

Sa hibridnim spoljne pretrage rešenje za SharePoint, možete se povezati rezultate iz indeksa pretrage u SharePoint Server 2013 i indeksa pretrage u Office 365. Kada korisnik unese upita u centar za pretraživanje, su dobili rezultate pretrage iz indeksa za pretraživanje Office 365 i SharePoint Server 2013 indeks pretrage i samim tim dobijete rezultat i od lokalnih i Office 365 sadržaja.

Slika koja prikazuje pretrage iz usluge Office 365 koje dobijaju rezultate iz lokalnog indeksa za pretraživanje i Office 365 indeksa i pretrage iz lokalnog indeksa koje dobijaju rezultate iz lokalnog indeksa za pretraživanje i Office 365 indeksa

Oblak hibridne pretrage ili kombinovana pretraga hibridne - koja je razlika za korisnike?

Sa oblakom hibridne pretrage, pretražite dolaze rezultati indeksa jedne pretrage. Centar za pretraživanje u na primer SharePoint Online u Office 365 prikazuje i rangira rezultate u jedan blok jedan rezultat. SharePoint Online izračunava rangiranje pretrage važnosti i alatke za preciziranje za sve rezultate, bez obzira na to da li rezultate potiču iz lokalnog ili Office 365 sadržaja.

Ilustracija načina na koji se rezultati pretrage prikazuju za hibridnu pretragu u oblaku i hibridnu kombinovanu pretragu.

Sa hibridnim kombinovana pretraga, pretražite dolaze rezultati dva indeksa. Centar za pretraživanje u na primer SharePoint Online u Office 365 prikazuje i rangira rezultate u dva bloka rezultata. SharePoint Online prikazuje i rangira rezultate pretrage iz Office 365 sadržaj, ali koristi rangiranje iz SharePoint Server 2013 za rezultate pretrage iz lokalnog sadržaja i prikazuje ove rezultate pretrage u redosledu da stignu.

Ilustracija prikazuje rezultate u dva blokovi rezultata, rangiranim zasebno.

Trebalo bi da odaberete oblaku hibridne pretrage ili hibridni kombinovana pretraga?

Preporučujemo vam da odaberete hibridne pretrage u oblaku za ove prednosti:

  • Korisnici se rezultati pretrage objedinjeno stepenu rangiranje pretrage i alatke za preciziranje čak i ako vaša organizacija ima hibridnu primenu sa sadržajem oba lokalno i u Office 365.

  • Korisnici automatski se najnovija SharePoint Online iskustvo pretrage bez organizacije da ažurirate postojeće SharePoint servera.

  • Vaši korisnici možete da koristite mogućnosti oblaka kao što su Office Delve takođe za lokalnu sadržaj.

  • Više ne morate da brinete o veličinu indeksa pretrage, jer je indeksa pretrage u Office 365. Ovo znači da otisak SharePoint Server 2013 pretrage farmi je manji, a vaše ukupne troškove za pretraživanje je niža.

  • Ne morate da nadogradite neku od postojećih instalacijama od SharePoint da imate enterprise pretrage u oblaku zato što SharePoint Server 2013 podržava popisivanje postojeće SharePoint Server 2007, SharePoint Server 2010 i SharePoint Server 2013 sadržaja farme.

  • Više ne morate da biste migrirali indeksa pretrage na noviju verziju SharePoint jer ovo se automatski događa za vas u Office 365.

Ako imate neki lokalni sadržaj koji je vrlo osetljive, a ne bi trebalo da indeksirati izvan lokalne mreže, a zatim preporučujemo da koristite kombinaciju oblaku hibridne pretrage i hibridnu kombinovana pretraga.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Saznajte više o oblaku hibridne pretrage za SharePoint

Planiranje oblaku hibridne pretrage za SharePoint

Saznajte više o kombinovana pretraga hibrid za SharePoint

Planiranje hibridne kombinovana pretraga u sistemu SharePoint Server 2013

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×