Hibridni birač u SharePoint Online centru administracije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Šta je to hibridni birač?

Hibridni birač je čarobnjak koji možete preuzeti u sistemu SharePoint Server sa Office 365. Čarobnjak vam pomaže da automatizujete određene konfiguracije korake koji su potrebni za povezivanje okruženju lokalnog sistema SharePoint Server sa SharePoint Online u Office 365. Čarobnjaka "hibridni birač" je pomoćnik za napravljeno deo posla za vas.

Koristite čarobnjak za hibridni birač preusmeravanje OneDrive for BusinessSharePoint Online, iskoristite hibridne funkcije lokacije ili pokretanje aplikacija i dodavanje nekih dodatnih integracije između lokalnog sistema SharePoint Server i ekstranet lokacije na kojoj ste napravili u Office 365. Hibridni birač se kreira i na Server-Server (S2S) / OAuth vezu za vaše SharePoint hibridne funkcije.

Korišćenje hibridni birač

Prvo treba da proverite da li ispunjavate preduslovi u farmi lokalnom sistemu SharePoint Server, a zatim možete da pokrenete čarobnjaka "hibridni birač".

Preduslovi za pokretanje birač   

Ovo su opšti zahtevi za pokretanje hibridni birač. Morate da budete:

 • Član grupe administratora farme

 • Administrator aplikacije usluge (Puna kontrola) za usluge korisničkih profila

 • Globalni Administrator Office 365

 • Prijavljen na Office 365 i SharePoint Server sa servera u farmi sistema SharePoint Server

 • Može da pokrene hibridni birač kao Administrator farme sa punim privilegijama dozvolama

Važno : Čarobnjaka "hibridni birač" mora biti pokrenut iz lokalnog servera sa SharePoint Server 2013 ili SharePoint Server 2016 instalirane. Pokrenite ga u okruženju koje želite da koristite za vaše SharePoint hibridni.

Hibridne funkcije SharePoint koju nudi hibridni birač

Koristite hibridni birač konfigurisanje ili pomaganje konfiguraciju hibrida koji se povezuju Office 365 i lokalni SharePoint okruženje.

Hibridni birač pomaže oko ili dovrši instalaciju ove hibridne funkcije:

 • Hibridni OneDrive     – izbor ove opcije će preusmeriti lokalnog moje lokacije /OneDrive for Business lokacijama da SharePoint OnlineOneDrive for Business u Office 365. Kada čarobnjak završi sa radom, bilo koji kliknite na vezu OneDrive sa lokalnim će preusmeriti na OneDrive for Business u oblaku. Vaš preusmeravanje će biti dovršena i korisnici možete početi da biste migrirali sve datoteke u usluzi OneDrive na mreži. Ova opcija takođe podešava hibridne korisničkim profilima. Kada korisnici kliknu na da biste prikazali profil, one će biti preusmereni profil u Office 365.

 • Hibridne funkcije lokacije     – izbor ove opcije podešava hibridne funkcije lokacije, paketa funkcija za integraciju sa lokacije, kao i OneDrive for Business preusmeravanje. Ako izaberete ovu opciju konfiguriše hibridne OneDrive for Business i hibridne korisničkih profila, hibridne lokacije sledeće i hibridne pokretanja aplikacija.

 • Pokretanje aplikacija hibridne     - hibridne funkcije dodatno integriše Office 365 sa lokalne SharePoint farme servera tako što ćete postaviti pločice kao što je Office 365 Delve i video zapisa (kao i prilagođene Office 365 pločice možda imate) na lokalnu SharePoint Pokretanje aplikacije servera. Ova opcija takođe podešava hibridne OneDrive for Business sa korisničkog profila preusmeravanje i funkcijama lokacije.

 • Hibridne ekstranet preduzeća da biste poslovne lokacije     – izbor ove opcije će se instalirati dodatne funkcije možete da integrišete sa ekstranet lokacije na koje kreirate u Office 365. Sa Office 365 ekstranet, partneri direktno povezati samo za članove lokacije u Office 365 bez pristupa korporativnog lokalnog okruženja ili bilo koju drugu lokaciju Office 365 . Izbor ova opcija postavlja OneDrive for Business i korisničkog profila preusmeravanje funkcije lokacije i hibridnu pokretanja aplikacija.

 • Hibridno nadzor (SharePoint Server 2016 samo)    -Ova funkcija omogućava lokalnog SharePoint Server 2016 administratori otpremanje evidencija aktivnosti korisnika lokalnog Office 365centru za usaglašenost. Administratori će moći da prikažete aktivnosti korisnika putem pretrage za evidenciju nadzora iz Office 365 centru za usaglašenost. Bez dodatnih hibridne funkcije će biti podešen za ovu opciju.

 • Hibridno klasifikacije     - ova funkcija omogućava centralizovane taksonomije koji je čitljiv i upisivi u Office 365 oblaku, koji će se koristiti kao kopija samo za čitanje lokalno. Ova funkcija sadrži tip sadržaja hibridno (juna 2017 javna ispravka iz meseca obavezno) koji će kopirate objavljene tipove sadržaja u Office 365 na lokalnom. Izbor ova opcija postavlja OneDrive for Business i korisničkog profila preusmeravanje funkcije lokacije i hibridnu pokretanja aplikacija.

 • Hibridno samouslužnog kreiranja lokacije (SharePoint Server 2013 samo)    -Ova funkcija preusmerava podrazumevane stranice za kreiranje lokacija u SharePoint Server (/ _layouts/15/scsignup.aspx) na stranicu za kreiranje grupe SharePoint Online . Ova postavka može konfigurisati nezavisno za svaku Veb aplikacije u farmi. To vam pomaže korisnici kreiraju svoje lokacije u SharePoint Online umesto SharePoint Server.

 • Cloud hibridne pretrage     – hibridni birač možete da se povežete na oblaku aplikacije usluge pretrage za Office 365 zakupac kao deo konfiguracije pretrage hibridne u oblaku.

Savet : Ako hibridni birač upravljaju po drugi put sa omogućenom funkcijom opozvan, to će uzrokovati funkciju koji će biti deinstaliran. Dodatne izbore koje će biti instalirana i prethodno instalirani funkcije će ostati.

Za sve opcije hibridni birač konfiguriše server-server poverenje između SharePoint Server farmu i Office 365.

Imajte na umu da hibridni birač ne deinstalira funkcije. Ako pokrenete hibridni birač i opozovite izbor u polju funkcija koje ste prethodno instalirali, ona će ostati instalirana.

Da biste započeli konfigurisanje hibridne funkcije za okruženje, odaberite svoju verziju sistema SharePoint Server:

SharePoint Server 2013   

SharePoint Server 2016   

Hibridni birač pripremni provere

Dok se izvršava hibridni birač, čarobnjak će proveriti osnovni SharePoint farme postavke koje će u suprotnom blokirati Podešavanje osnovna hibridne sastavnih blokova (kao što su OAuth/S2S verujete). Zbog toga trebalo bi da pokrenete hibridni birač sa servera koji će biti deo vaše SharePoint hibridni. Neke od postavki koje su otkrivena i proverili dok konfiguraciju pokrenut, da li je:

 • SharePoint Server farmu postoji

 • Nalog je administrator farme

 • SharePoint farme je verzija koja može da funkcioniše u hibridnoj konfiguraciju

 • AppMangementServiceInstance je na mreži

 • AppMangementServiceApplication je na mreži

 • AppMangementServiceApplicationProxy je na mreži

 • UserProfileApplicationProxy je na mreži

 • SPO365LinkSettings cmdlet (koristi se za podešavanje na MySiteHostURL) se može pristupiti na serveru

Ovo rezultate testiranja može se prikazati kao izveštaj ako bilo koji uslov nije ispunjen. Ako su ispunjeni svi preduslovi će videti Zeleni potvrdni znaci pored sve preduslove i moći ćete da biste nastavili hibridne konfiguracije.

Kako koristimo vaše podatke

Hibridni birač je deo Office 365 pomoćnika podrška. Hibridni birač može koristiti svoje informacije na načine izložio 365 podrške pomoćnik za odsustvovanje dokumentaciju video ovde. Koje ćete pronaći detaljnije diskusije smernica izjavi o privatnosti za Microsoft, desnim ovde (ne zaboravite da kliknite na vezu „Izjava o privatnosti” u članku smernice za privatnost).

Ažuriranje kraljevstva potvrda identiteta

U sklopu hibridne konfiguracije hibridni birač ažurira lokalne farme područje za potvrdu identiteta da bi se podudarao sa Office 365 zakupca kontekst ID-a. Kada se menjaju područje za potvrdu identiteta i postojeće SharePoint programski dodaci ne uspeju da potvrde identitet. Hibridni birač će pokušati da biste rešili ovaj problem automatski. Ako hibridni birač nije u mogućnosti da biste rešili ovaj problem, ili ako odaberete da rešite problem ručno, pratite korake u rešili grešku HTTP 401 sa hostuje dobavljač programske dodatke i problemi sa toka posla i unakrsno farme pouzdanost-scenariji u sistemu SharePoint.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Dobijate grešku „vrednost ne može da bude bez vrednosti. Ime parametra: moj URL adresu lokacije ili URL adresu lokacije tima iz usluge za otkrivanje je bez vrednosti ili prazne” kada koristite SharePoint hibridni birač

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×