Grupisanje slika na stranici

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ponekad je korisno kombinovati više stavki na stranici u jednu stavku. Na primer, grupisanje tri zasebne slike čini ih lakšim za pomeranje i drži ih poravnanim nego kada biste pomerali svaku posebno. U programu OneNote možete grupisati objekte tako što ćete napraviti isečak ekrana da biste kreirali sliku koja kombinuje stavke i drži ih zajedno.

  1. Postavite slike na bilo koju stranicu onako kako želite da izgledaju zajedno.

  2. Opozovite izbor za sve slike tako što ćete kliknuti bilo gde na stranici.

  3. Držite pritisnut taster sa Windows logotipom i pritisnite kombinaciju tastera Shift+S da biste započeli isecanje ekrana.

  4. Kada se ekran zatamni, prevucite izbor preko slika koje želite da grupišete.

  5. Kada pustite taster miša, kliknite na dugme Kopiraj u ostavu u dijalogu Izbor lokacije u programu OneNote koji se otvori.

  6. Kliknite na mesto na kojem želite da se u beleškama pojave grupisane slike, a zatim pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V da biste nalepili isečak ekrana.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×