Grupe (strukture) podataka na radnom listu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Grupa funkcija koja omogućava prikazivanje strukture podataka nije dostupna u Excel Online. Kada otvorite radnu svesku koja je već grupisanja primenjena, možete da prikažete i interakcija sa grupisanim podacima, ali nećete moći da promenite grupisanja ili grupisanje druge podatke.

Ako imate Excel aplikaciju za računare, evo kako možete da koristite da biste promenili grupe ili Dodavanje grupisanja tamo:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i pratite korake da biste koristili grupisanje da biste prikazali strukturu podataka.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Ako nemate Excel aplikaciju za računare, možete da probajte. Ili, možete da kupite ga ovde, kad budete spremni da se prebacite.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×