Greška prilikom instaliranja sistema Office za dve različite zemlje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako želite da instalirate Office 2013 za dve različite zemlje/regione (izgovorite sad i Španija), treba da kupite dve kopije Officei koristite dva Microsoft nalozi za prijavljivanje. Ako ste to uradili, a i dalje imate problema, obratite se Microsoft podršci.

Za Office 2016, možete da instalirate Jezik pribor paket (krug) za Office 2016 i da zatim prebacite postavke koliko je potrebno. Da, ali ne možete da pokrenete dve instance programa Word u dva različita jezika u engleski i španski. Umesto toga kada instalirate krug, možete da konfigurišete aktivni jezik sistema Office pomoću Office 2016 željenih opcija jezika.

Savet : Office 365 Home vam omogućava da instalirate Office na dva različita računara sa dva različita jezika pomoću istog Microsoft naloga.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×