Greška „došlo je do greške pri pokušaju sinhronizaciju ove biblioteke dokumenata” u usluzi OneDrive for Business

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Ovaj članak sadrži informacije koje se primenjuju kada koristite OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju (groove.exe).

BELEŠKU: da biste utvrdili klijenta za sinhronizaciju OneDrive koji koji koristite, potražite u člankuklijenta za sinhronizaciju OneDrive koje sam pomoću?

Kada koristite OneDrive for Business, vam program resynchronizes datoteke, čak i kad bez ikakvog razloga da ubistvo datoteke.

Takođe, kada na ovaj problem, neka dokumenta može generisati sledeću poruku o grešci tokom procesa resync:

  • Došlo je do greške pri pokušaju sinhronizaciju ove biblioteke dokumenata.

Rešenje

Rešenje se razlikuje u zavisnosti od toga da li koristite Microsoft Installer (.msi) ili kliknite na dugme Klikni i pokreni izdanja sistema Office. Imajte u vidu ažuriranje na lokaciji Download Center koja se pominje u nastavku ovog članka odnosi se na Microsoft Installer (.msi) – na osnovu izdanje sistema Office 2013 i Office 2016. Ne odnosi se na Office 2013 ili Office 2016 Klikni i pokreni izdanja, kao što je Microsoft Office 365 Home.

Napomena kada primenite ispravku opisanu u ovom odeljku, u lokalnoj bibliotekama može Prikaži dodatne poruke u dijalogu Prikazivanje problema sa sinhronizacijom i će mora da bude rešen. Ako i dalje nakon primene javne ispravke doći do greške, kliknite desnim tasterom miša na ikonu programa OneDrive for Business oblaka na sistemskoj traci poslova, izaberite stavku Prikaži probleme sa sinhronizacijomi rešite probleme sa otvorene. Ako određene datoteke ili fascikle ne sinhronizuju, pokušajte da biste se premestili na koje utiče datoteka ili fascikli iz usluge OneDrive for Business fascikle. Zatim, kliknite desnim tasterom miša na ikonu programa OneDrive for Business oblaku i kliknite na dugme Sinhronizuj odmah. Zatim, premestite datoteke ili fascikle na njihovu prvobitnu lokaciju i kliknite na dugme Sinhronizuj odmah ponovo.

Možda ćete morati da biste uklonili OneDrive for Business keš ako poruke u dijalogu Prikazivanje problema sa sinhronizacijom ne može da bude rešen. Više informacija o tome kako da to uradite potražite u članku, Kako da uklonite OneDrive for Business keša tako što ćete koristiti alatku „Lako popraviti”.

Ako imate na. Zasnovana na MSI izdanje sistema Office 2013 ili Office 2016

Da biste rešili ovaj problem, preuzmite i instalirajte ispravku 1 februara 2016, za OneDrive for Business za Office 2013 ili Office 2016, u zavisnosti od instalacije. Da biste utvrdili da li je instalaciju sistema Office Klikni i pokreni ili. Na MSI-u, sledite ove korake u odeljku „Više informacija” u sledećim člancima Microsoft baze znanja:

Ako imate Klikni i pokreni izdanja sistema Office 2013 ili Office 2016

Da biste rešili ovaj problem, ažurirajte na februar 9, 2016, ažuriranje za OneDrive for Business za Office 2013 ili 2016, u zavisnosti od instalacije. Da biste utvrdili da li je instalaciju sistema Office Klikni i pokreni ili. Na MSI-u, sledite ove korake u odeljku „Više informacija” u sledećim člancima Microsoft baze znanja:

Više informacija

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×