Greška „Nije moguće pokrenuti ovaj popravi” kada pokušate da popravite OneDrive for Business aplikacije sinhronizacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak se odnosi samo na prethodni OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju (groove.exe). U većini slučajeva, preporučujemo da koristite noviji OneDrive klijent za sinhronizaciju (onedrive.exe). Koju verziju usluge OneDrive koristim?

Problem


Kada pokrenete popravku sistema Microsoft OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju, dobijate sledeću poruku o grešci:

Nismo ne može da pokrene ovaj popravi.

Ne mogu da popravimo sinhronizovane biblioteke jer je datoteka otvorena. Zatvorite sve datoteke u fascikli sinhronizovane biblioteke i pokušajte ponovo.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, zatvorite sve otvorene aplikacije, a zatim pokušajte ponovo da pokrenete komandu " Popravi ". Ako i dalje dobijate ovu poruku, ponovo pokrenite računar, a zatim pokrenite popravku u OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju pre nego što otvorite bilo koje datoteke ili aplikacije.

Komanda "popravi" u usluzi OneDrive for Business

Više informacija

Ovaj problem se javlja kada vaš računar prepoznaje datoteku kao otvoren, čak i nakon što ste ga zatvorili.

Za više informacija o tome kako da popravite OneDrive za Business veze sinhronizacije stavke popravite veze sinhronizacije pomoću OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×