Gde se prijavljuje u Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Prijavite se pomoću naloga koji je povezan sa Office 365 pretplatu ili jednokratnu kupovinu sistema Office 2016 ili Office 2013. To može biti lične Microsoft nalog kao što je outlook.com nalog, hotmail.com nalog, gmail nalog, itd. Ili možda korisničko ime i lozinka koje ste kreirali ili nekoga na poslu ili školi kreirao za vas.

Ako tražite jednostavno gde želite da instalirate Office, pogledajte članak Preuzimanje i instaliranje ili ponovo instalirajte Office 365, Office 2016 ili Office 2013 na Računaru ili Mac računaru.

Gde mogu da se prijavim?

Prijavite se na: www.office.com/signin

Važno : Koristite Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini? Ako je tako, prijavite se pomoću korisničkog imena i lozinke koju ste kreirali ili neko iz organizacije kreirao za vas u login.partner.microsoftonline.cn.

Šta ako moja lozinka ne funkcioniše, ili da i dalje ne mogu da se prijavim?

Microsoft ima više od jedne vrste Office 365 plana tako ako i dalje ne možete da se prijavite, pokušajte sledeće opcije podrške specifične za vaš Office proizvod. Listu kod kojih proizvoda su uključene u okviru različitim planovima, pogledajte članak Office za kuću i Office planova za preduzeća.

Planiranje sistema Office

Opcije podrške

Ako vaš Office proizvod je naveden u okviru Office za kuću

Ako vaš proizvod je naveden u okviru Office za preduzeća

Ako koristite Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini

Napomene : Možete da povežete poslovni ili školski nalog ili nalog treće strane (kao što je Gmail ili Yahoo) sa Microsoft nalogom *, ali korišćenje takvog naloga predstavlja manje uobičajen način prijavljivanja u Office 365 za preduzeća.

* Microsoft naloge kao što su Outlook.com i Hotmail.com obezbeđuje korporacija Microsoft i na njih se primenjuju odredbe i uslovi i izjave o privatnosti korporacije Microsoft. Korišćenje ovih aplikacija i naloga može da ima za posledicu prenošenje, skladištenje i/ili obradu podataka korisnika u Sjedinjenim Državama ili nekoj drugoj državi u kojoj korporacija Microsoft, njene podružnice ili dobavljači usluga imaju objekte

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Pregled naplata za Office 365 za kuću

Upravljanje naplatom i pretplate na Office 365 za preduzeća

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×