Gde se prijavljuje u Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft ima više od jedne vrste Office 365 plana. Gde se prijavite zavisi od toga koji plan koristite. Korisničko ime (što je e-adrese) je takođe pokazatelj plana koji imate.

Gde mogu da se prijavim?

Ako niste sigurni koju vrstu naloga koji koristite za Office 365, to možete zaključiti po e-adresu pomoću koje se prijavljujete. Ovo je nalog koji je povezan sa Office 365 pretplatu ili jednokratnu kupovinu sistema Office 2016 ili Office 2013. Kliknite na vezu u sledećoj tabeli da biste otvorili odgovarajuću prijavljivanje stranice za Office 365.

Planiranje sistema Office

Tip naloga je potrebno da se prijavim

Koristite ovaj URL ili veb lokaciju

Ako vaš proizvod je naveden u okviru home planovi sistema Office za

Lični Microsoft nalog

Ovo su e-adresa i lozinka koje su povezane sa ličnom kopijom sistema Office. Možete da koristite bilo koju e-adresu za kreiranje Microsoft naloga. Na primer, možda ste koristili outlook.com nalog, hotmail.com nalog, gmail nalog itd.

Prijavite se na office.com/myaccount.

Prijava u Office pomoću e-adrese i lozinke Microsoft naloga

Ovo je gde mesto na kojem upravljate pretplatom, instalirate Office na PC ili Mac računaru, delite pretplatu (samo Office 365 Home) i pristupate uslugama kao što je Skype i OneDrive. Pogledajte članak Gde se nalazi stranica „Moj nalog“?

Ako vaš proizvod je naveden u okviru Office planova za preduzeća

Poslovni ili školski nalog

Ovo su korisničko ime i lozinka koje ste kreirali, odnosno koje je neko iz organizacije kreirao za vas.

Prijavite se na lokaciji portal.office.com ili na veb lokaciji preduzeća ili škole.

stranica za prijavljivanje na lokaciji portal.office.com

Ovo je mesto gde možete da instalirate OfficeOffice (ako imate licencu) ili koristite druge Office 365 za preduzeća usluge.

Office 365 kojim upravlja 21Vianet

Poslovni ili školski nalog za Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini

Ako koristite Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini, ovo su korisničko ime i lozinka koje ste kreirali, odnosno koje je neko iz organizacije kreirao za vas.

Prijavite se na lokaciji login.partner.microsoftonline.cn

Ovo je mesto gde možete da instalirate Office (ako imate licencu) ili da koristite druge Office 365 za preduzeća usluge.

Napomena : Možete da povežete poslovni ili školski nalog ili nalog treće strane (kao što je Gmail ili Yahoo) sa Microsoft nalogom*, ali korišćenje takvog naloga predstavlja manje uobičajen način prijavljivanja u Office 365 za preduzeća.

Šta ako moja lozinka ne funkcioniše, ili da i dalje ne mogu da se prijavim?

Ako i dalje ne može da se prijavite, probajte sledeće.

Planiranje sistema Office

Opcije podrške

Ako vaš proizvod je naveden u okviru home planovi sistema Office za pogledajte ove opcije podrške

Ako vaš proizvod je naveden u okviru Office planova za preduzeća pogledajte ove opcije podrške

Office 365 kojim upravlja 21Vianet pogledajte ove opcije podrške

Napomena : * Microsoft naloge kao što su Outlook.com i Hotmail.com obezbeđuje korporacija Microsoft i na njih se primenjuju odredbe i uslovi i izjave o privatnosti korporacije Microsoft. Korišćenje ovih aplikacija i naloga može da ima za posledicu prenošenje, skladištenje i/ili obradu podataka korisnika u Sjedinjenim Državama ili nekoj drugoj državi u kojoj korporacija Microsoft, njene podružnice ili dobavljači usluga imaju objekte

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Prvi koraci na lokaciji Office.com

Da se prijavim pomoću Office naloga ili Microsoft naloga?

Gde se nalazi stranica sa nalogom?

Prijavite se u Office

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×