Gde se prijavljuje Office 365 za preduzeća

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prijavite se na Office pomoću naloga koji je povezan sa Office 365 pretplatu ili jednokratnu kupovinu sistema Office 2016 ili Office 2013. Ovaj nalog može biti na lični Microsoft nalog, kao što je Outlook.com nalog, Hotmail.com nalog, Gmail nalog, itd. Ili, možda je korisničko ime i lozinku koje koristite pomoću poslovnog ili školskog naloga.

Savet : Želite li da saznate gde želite da instalirate Office? Pogledajte članak Preuzimanje i instaliranje ili ponovo instalirajte Office 365, Office 2016 ili Office 2013 na Računaru ili Mac računaru.

Gde mogu da se prijavim?

Prijavite se na: www.office.com/signin

Napomena : 
Za Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na https://login.partner.microsoftonline.cn.
Za Office 365 Nemačka, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na https://portal.office.de.

Ako ste već prijavljeni pomoću jednog naloga, na primer, ste prijavljeni pomoću Microsoft nalog i koje želite da se prijavite pomoću poslovni ili školski nalog umesto toga, ili obrnuto, uradite sledeće:

  • Odjavite se iz naloga koje ste prijavljeni u sa, a zatim se prijavite pomoću novog naloga. Ili,

  • Otvorite privatnu sesiju pregledanja u novom prozoru pregledača. Pogledajte članak pomoći vašeg pregledača za kako to da uradite.

Šta ako moja lozinka ne funkcioniše, ili da i dalje ne mogu da se prijavim?

Microsoft ima više od jedne vrste Office 365 plana tako ako i dalje ne možete da se prijavite, pokušajte sledeće opcije podrške specifične za vaš Office proizvod. Listu kod kojih proizvoda su uključene u okviru različitim planovima, pogledajte članak Office za kuću i Office planova za preduzeća.

Planiranje sistema Office

Opcije podrške

Ako vaš Office proizvod je naveden u okviru Office za kuću

Ako vaš proizvod je naveden u okviru Office za preduzeća

Ako koristite Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini

Napomene : Možete da povežete poslovni ili školski nalog ili nalog treće strane (kao što je Gmail ili Yahoo) sa Microsoft nalogom *, ali korišćenje takvog naloga predstavlja manje uobičajen način prijavljivanja u Office 365 za preduzeća.

* Microsoft naloge kao što su Outlook.com i Hotmail.com obezbeđuje korporacija Microsoft i na njih se primenjuju odredbe i uslovi i izjave o privatnosti korporacije Microsoft. Korišćenje ovih aplikacija i naloga može da ima za posledicu prenošenje, skladištenje i/ili obradu podataka korisnika u Sjedinjenim Državama ili nekoj drugoj državi u kojoj korporacija Microsoft, njene podružnice ili dobavljači usluga imaju objekte

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×