Gde se nalazi OneNote 2016 u Microsoft prodavnici?

Gde se nalazi OneNote 2016 u Microsoft prodavnici?

Microsoft Office u Microsoft Store se dobija uz OneNote za Windows 10. Ova nova aplikacija je brža, lakša za korišćenje i najpristupačnija do sada i ona se redovno ažurira novim funkcijama. Ako ste nedavno kupili Surface laptop uz Windows 10 S i tražite OneNote 2016, pročitajte ovaj članak sa važnim informacijama.

Office u Microsoft Store

Ako imate novi Surface laptop, Microsoft Office je dostupan za preuzimanje iz Microsoft Store. Ovo izdanje sistema Office pruža sve sjajne aplikacije i funkcije uz bezbednost operativnog sistema Windows 10 S.

Da biste preuzeli Office u operativnom sistemu Windows 10 S, kliknite na dugme Start na Windows traci zadataka i izaberite jednu od pločica Office aplikacija. To će vas odvesti do Microsoft Store da preuzmete i instalirate besplatnu jednogodišnju pretplatu na Office 365.

Dodatne informacije o sistemu Office u Microsoft Store potražite u odgovorima na Najčešća pitanja.

Gde da preuzmem OneNote?

OneNote dobijate unapred instaliran u svim izdanjima operativnog sistema Windows 10 – uključujući Windows 10 S. Aplikaciju dobijate i uz Office u Microsoft Store i obuhvata nekoliko funkcija samo za pretplatnike, kao što su efekti zapisa perom i istraživač. Ako već imate Office 365, samo se prijavite u OneNote da biste počeli da koristite te funkcije.


OneNote na Windows uređajima


Da biste pokrenuli OneNote, izaberite ili dodirnite dugme Start na Windows traci zadataka, počnite da kucate OneNote, a zatim izaberite ili dodirnite ikonu aplikacije OneNote kada se pojavi na listi rezultata.

Isto tako, možete da se pomerate kroz azbučnu listu instaliranih aplikacija, a zatim izaberite stavku OneNote u odeljku O. Na većini uređaja, pločica OneNote je već zakačene na Windows Start meni.

OneNote za Windows 10 se redovno ažurira novim funkcijama i unapređenjima. Listu nedavno dodatnih funkcija potražite u članku Šta je novo u programu OneNote za Windows 10.

Šta ako mi i dalje treba OneNote 2016?

Ako preduzeće ili škola zahtevaju da koristite OneNote 2016 za Windows, možete da ga preuzmete na Surface laptop. (Imajte na umu da ova veza trenutno funkcioniše samo na Surface laptopovima.)

Napomena : Da biste dobili najbolji utisak pri radu, Microsoft preporučuje da koristite OneNote za Windows 10, koji se redovno ažurira novim funkcijama. OneNote 2016 u Microsoft Store je preliminarno izdanje i možda neće uvek raditi prema očekivanju.

Takođe pogledajte

Prvi koraci uz novi OneNote

Koja je razlika između OneNote i OneNote 2016?

Korišćenje različitih verzija programa OneNote na istom računaru

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×