Gde mogu da pronađem Microsoft Office organizacioni dijagram?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Na Programski dodatak Organization Chart za programe Microsoft Office, ranije se zvalo Microsoft Organization Chart 2.0, je programski dodatak koji možete da instalirate i zatim dodate dokumente. Organization Chart se automatski instalira kada instalirate Office 2010i morate da ga instalirate ručno mogli da ga koristite. Organization Chart je bila dostupna od izdanje programa Microsoft PowerPoint 95. Su bez značajne promene na program od njene prvog izdanja, a ne postoje planovi da biste dodali sve značajne funkcionalnost da u budućnosti. Možete da kreirate organizacioni grafikon bez instaliranja Organization Chart programski dodatak pomoću programa Visio ili tako što ćete kreirati SmartArt grafiku. Više informacija potražite u članku Kreiranje Visio organizacioni grafikon ili Kreiranje organizacionog grafikona. Da biste instalirali Organization Chart programski dodatak umesto toga, uradite sledeće.

Instaliranje organizacionog grafikona

 1. Ako čitate ovaj članak pomoći iz Office programa, prozor za pomoć zatvorite kada zatvorite sve Office programe u sledećem koraku. Da biste nastavili da bi ova uputstva dostupna, otvorite ovaj članak pomoći u http://office.microsoft.com/redir/HA010377203.aspx umesto iz Office programa ili štampanje članak pomoći.

 2. Zatvorite sve Office programe.

 3. Na kontrolnoj tabli kliknite jednom ili dvaput na modul Programi i funkcije.

  Gde je Program i funkcije na kontrolnoj tabli?

  Programi i funkcije će se pojaviti na različitim lokacijama Kontrolna tabla u zavisnosti od verzije sistema Microsoft Windows operativni sistem koristite, prikaz kontrolne table izabrana, i da li koristite 32 ili 64-bitni operativni sistem ili verziju sistema Office 2010.

  • Uradite sledeće:

   • Za Windows Vista i Windows 7     U operativnom sistemu Windows otvorite kontrolnu tablu, u polju Pretraga na vrhu prozora otkucajte Programi i funkcije, a zatim kliknite dvaput na stavku u rezultatima pretrage.

   • Za Microsoft Windows XP    Izaberite stavku Dodaj ili ukloni programe, a zatim kliknite na dugme Dodaj ili ukloni programe.

    Napomena : U klasičnom prikazu kliknite dvaput na stavku Dodaj ili ukloni programe.

 4. Kliknite desnim tasterom miša na stavku Microsoft Office 2010, a zatim kliknite na dugme Promeni.

 5. U dijalogu Microsoft Office 2010 podešavanja , kliknite na dugme Dodaj ili ukloni funkcije, a zatim kliknite na dugme Nastavi.

 6. Kliknite na znak plus (+) da biste razvili fasciklu Microsoft Office.

 7. Kliknite na znak plus (+) da biste razvili fasciklu Microsoft Office PowerPoint.

 8. Kliknite na dugme Nedostupno pored Programski dodatak Organization Chart za programe Microsoft Office, a zatim kliknite na dugme Pokreni sa mog računara Pokreni sa mog računara .

 9. Kliknite na dugme Nastavi da biste instalirali Organization Chart. Kada se instalira Organization Chart , možete da Otvorite ga.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×