Gde mogu da pronađem Microsoft Office organizacioni dijagram?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Programski dodatak Organization Chart za programe Microsoft Office, prethodno nazvan Microsoft organizacioni dijagram 2.0, je programski dodatak za programe sistema Microsoft Office 2007 koji možete da instalirate, a zatim da dodate Office 2007 izdanje dokumentima. Organization Chart je dostupan od izdanja programa Microsoft PowerPoint 95. Nije bilo značajnih promena na programu od početnog izdanja i ne postoje planovi da mu se u budućnosti dodaju bilo kakve značajne funkcionalnosti. Organization Chart nije automatski instaliran kada instalirate sistem Office 2007 izdanje. Postupite na sledeći način da biste instalirali Organization Chart:

Instaliranje programskog dodatka Organization Chart

 1. Izađite iz svih programa.

 2. U operativnom sistemu Microsoft Windows kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Kontrolna tabla.

 3. Postupite na neki od sledećih načina:

  • Operativni sistem Windows Vista     Izaberite stavku Programi, a zatim izaberite stavku Programi i funkcije. Kliknite desnim tasterom miša na Microsoft Office 2007 unosa, a zatim kliknite na dugme Promeni.

  • Napomena : U klasičnom prikazu, izaberite stavku Programi i funkcije. Kliknite desnim tasterom miša na stavku Microsoft Office 2007, a zatim kliknite na dugme Promeni.

  • Microsoft Windows XP    Izaberite stavku Dodaj ili ukloni programe, a zatim stavku Promeni ili ukloni programe. Izaberite sistem Microsoft Office 2007, a zatim kliknite na dugme Promeni.

   Napomena : U klasičnom prikazu, dvaput kliknite na ikonu Dodaj ili ukloni programe, izaberite sistem Microsoft Office 2007, a zatim kliknite na dugme Promeni.

 4. U dijalogu Microsoft Office 2007 Podešavanje parametara izaberite stavku Dodaj ili ukloni funkcije, a zatim kliknite na dugme Nastavi.

 5. Kliknite na znak plus (+) da biste razvili fasciklu Microsoft Office.

 6. Kliknite na znak plus (+) da biste razvili fasciklu Microsoft Office PowerPoint.

 7. Kliknite na dugme Nedostupno pored Programski dodatak Organization Chart za programe Microsoft Office, a zatim kliknite na dugme Pokreni sa mog računara Pokreni sa mog računara .

 8. Kliknite na dugme Nastavi da biste instalirali Organization Chart. Kada se instalira Organization Chart , možete da Otvorite ga.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×