Gde je nestao prozor „Baza podataka“?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Prozor baze podataka nije dostupan. To je zamenjena okna za navigaciju i kartice "Kreiranje" na traci.

Koristite okno za navigaciju da biste otvorili i izmenite postojeće objekata baze podataka. Na primer, ako želite da otvorite tabelu u prikazu dizajna ili pokretanje izveštaja, možete da izvršite zadatke iz okna za navigaciju.

Kartice "Kreiranje" koristite za kreiranje novih objekata. Na primer, ako želite da pokrenete čarobnjak za upite da biste kreirali novi upit, na kartici Kreiranje , u grupi upit kliknite na dugme Čarobnjak za upite.

Podrazumevano, prikazuje se okno za navigaciju na levoj strani ekrana. Ne možete da premeštate okno za navigaciju, ali možete da otvorite i zatvorite je i potpuno je takođe možete sakriti.

Savet : Da biste prikazali ili sakrili okno za navigaciju, pritisnite taster F11.

U oknu za navigaciju se prilagodljivije od prozor baze podataka. Možete da kreirate proizvoljno kategorija i grupa objekata i organizovati ih kako želite.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×